Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας να αυξήσουμε το πράσινο στην Τρίπολη και στα χωριά μας» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την οδό «Ναυπλίου» επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, προκειμένου να δει από κοντά την ολοκλήρωση της αντικατάστασης δένδρων στην είσοδο της πόλης, στην οποία προχώρησε η Δημοτική Αρχή της Τρίπολης.

Τα δένδρα ήταν παλιά, είχαν ξεραθεί και υπήρχαν πολλά κενά ανάμεσά τους. Πλέον αντικαταστάθηκαν με μία νέα δενδροστοιχία από φωτίνιες.
Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης δήλωσε τα εξής: «Είναι άλλη μια δράση στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, στην πόλη και στα χωριά μας. Η οδός «Ναυπλίου» είναι μία από τις βασικές εισόδους της πόλης μας, η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ένας επισκέπτης και οφείλουμε να την εξωραΐσουμε. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν διαγραμμίσεις και βάψιμο των φωτιστικών στύλων.
Βέβαια, εκκρεμεί το μεγάλο θέμα των πεζοδρομίων, δεξιά και αριστερά, το οποίο σχετίζεται με την επέκταση του σχεδίου της πόλης στην περιοχή.
Τέλος, για να αποφευχθούν παρερμηνείες, θέλω να τονίσω ότι η δενδροφύτευση έγινε χωρίς να πληρώσει χρήματα ο Δήμος Τρίπολης. Όλα τα δένδρα που φυτέψαμε, περίπου 130, ήταν δωρεά από τον κ. Κατσαφάνα και τον ευχαριστώ για την προσφορά του. Ο Δήμος πλήρωσε περίπου 2.000 ευρώ για χώματα και τίποτα άλλο.
Εμείς θα συνεχίσουμε με δράσεις που ομορφαίνουν την εικόνα της πόλης και των χωριών μας.
Στόχος μας είναι, μέσα σε αυτή την τετραετία, να αυξήσουμε το πράσινο, στην Τρίπολη και στα χωριά μας».

Κώστας Τζιούμης

Δήμαρχος Τρίπολης

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης