Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (16/6/2020)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Τρίπολη, 12 /6/2020
Αρ. Πρωτ: 14034

ΠΡΟΣ:
 κ. Δήμαρχο Τρίπολης.
 κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους.
 κ. Γενικό Γραμματέα του Δήμου Τρίπολης.
 κ. Πρόεδρο της Κοινότητας Τρίπολης,
 κ.κ.Προέδρους Κοινοτήτων

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H

Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10 παρ. 1 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55A/11-3-2020), του με αρ. πρωτ. 18318/13-3-2020 εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών και της με αρ. 40/20930/31-3-2020 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, σας καλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί δια περιφοράς (τηλεφωνικά) την 16η Ιουνίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00-14.00 για τη λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:

1. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης του Δημοτικού ακινήτου επί των οδών Γερμανού Πατρών και Επισκόπου Ανθίμου (υπαίθριο θέατρο- σκάκι) στη «ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» από 3-7-2020 έως και 5-7-2020
2. Δωρεά περιουσιακών στοιχείων – ακινήτων του Δήμου στο Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης
3. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την με αρ. 236/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
4. Ορισμός μελών για την επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας εκποίησης εγκαταλελειμμένων οχημάτων που είναι στο τέλος κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ) και βρίσκονται σε διάφορα σημεία του Δήμου Τρίπολης
5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και έγκριση έκτακτης επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο: «Διαμόρφωση χώρων Κοιμητηρίου Δ.Ε.Τρίπολης»
6. Ορισμός πιστωτικών ιδρυμάτων για το άνοιγμα λογαριασμών ειδικού σκοπού που αφορούν την παγία προκαταβολή των Κοινοτήτων του Δήμου και ορισμός υπολόγων διαχειριστών των ανωτέρω λογαριασμών
7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση ασφαλτοτάπητα δημοτικών οδών Τ.Κ. Βλαχοκερασιάς – φάση Α΄»
8. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ειδών κηπευτικής»
9. Έκδοση απόφασης σχετικά με τη χορήγηση (μεταφορά από οδό Δαρειώτου) ή μη μίας (1) θέσης στάθμευσης για ΑΜΕΑ επί της οδού ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε΄ (μετά τη συμβολή της με την οδό Αρβάλη), στην κ. Βασιλοπούλου Ιουλία του Ευσταθίου για το όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΤΡΕ 9154)

Παρακαλούνται όπως τα μέλη αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων – προτάσεων, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κατά το διάστημα διεξαγωγής της Συνεδρίασης.

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης