Κώστας Τζιούμης: «Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα προβλήματα των χωριών μας» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε καθημερινή βάση, συνεχίζονται οι εργασίες του Δήμου Τρίπολης, σε χωριά του συνόλου των Δημοτικών Ενοτήτων.

Την Τετάρτη (24/6/2020), το πολυμηχάνημα του Δήμου Τρίπολης ήταν στο χωριό Λουκά, όπου προχώρησε σε κοπή κλαδιών που εμπόδιζαν την ορατότητα στο οδικό δίκτυο.

Παράλληλα, στην περιοχή εξελίσσεται η διάνοιξη αγροτικών δρόμων, προχωρούν χαλικοστρώσεις, επούλωση λακκουβών, καθώς και καθαρισμός βάτων και χορταριών.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη Δημοτική Αρχή εξέφρασε προς τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Γιώργο Λαγό, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λουκά κ. Κώστας Σμυρνιώτης, επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που γίνονται συστηματικά όλες αυτές οι εργασίες στο χωριό.

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, έχει δώσει, από την πρώτη στιγμή, σαφείς εντολές, να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά τα οποία αντιμετωπίζουν συσσωρευμένα προβλήματα. «Η παρουσία μας θα είναι συνεχόμενη, όλη την τετραετία» διεμήνυσε προς τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λουκά.

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης