Στην παρουσίαση του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ο Κώστας Τζιούμης Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην παρουσίαση του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, στο Άργος, παρέστη ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, την Δευτέρα (29/6/2020).

Το πρόγραμμα παρουσίασε ο  Υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου.

Ο Υπουργός υπογράμμισε ότι υπάρχει διασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για έργα 2,5 δισ. ευρώ, για το σύνολο της χώρας.

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» -όπως παρουσιάστηκε στην ημερίδα- θα δοθεί βαρύτητα σε έργα που αφορούν δίκτυα ύδρευσης, βιολογικούς καθαρισμούς, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, αντισεισμική προστασία σχολικών κτιρίων, κατασκευή σχολικών κτιρίων με ΣΔΙΤ και άλλα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης παρακολούθησε την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος, ενώ στο πλαίσιο της ημερίδας, κατάθεσε και ερωτήματα που αφορούν επιμέρους ζητήματα για έργα που πρόκειται να ενταχθούν στο «Αντώνης Τρίτσης».

Άλλωστε, ο Δήμος Τρίπολης, έχει ήδη σχεδιάσει σειρά προτάσεων, με την Τεχνική του Υπηρεσία, οι οποίες θα κατατεθούν άμεσα, στις αντίστοιχες προσκλήσεις του προγράμματος.

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης