Κώστας Τζιούμης: «Δημιουργούμε σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτίρια για τα παιδιά μας» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αμείωτη ένταση, η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη, συνεχίζει τις παρεμβάσεις και την επίλυση προβλημάτων, σε σχολικά κτίρια του Δήμου Τρίπολης.

Αυτές τις ημέρες, ολοκληρώνονται οι εργασίες επισκευής στο 10ο Δημοτικό Σχολείο της Τρίπολης και αντιμετωπίζεται οριστικά ένα χρόνιο πρόβλημα καθίζησης το οποίο υπήρχε στον προαύλιο χώρο της εν λόγω σχολικής μονάδας.

Αυτοψία στις εξελισσόμενες εργασίες πραγματοποίησε, το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Αλέξανδρο Κανελλόπουλο.

«Αποκαθιστούμε αυτό το ζήτημα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, ενώ παράλληλα δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές, προκειμένου να μην ξαναπροκύψει πρόβλημα καθίζησης. Με αυτή την παρέμβαση πλέον το προαύλιο θα μπορούν, στο σύνολό του, να το χρησιμοποιούν όλοι οι μαθητές του σχολείου» τόνισε ο Δήμαρχος και στη συνέχεια πρόσθεσε...  «Στόχος της δημοτικής μας αρχής, στο μέτρο των οικονομικών μας δυνατοτήτων, είναι να αντιμετωπίζονται όσα προβλήματα υπάρχουν στα σχολεία μας. Κάνουμε συνεχώς παρεμβάσεις και πέρα από το 10ο Δημοτικό Σχολείο, λύνουμε προβλήματα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο, ενώ προχωρούμε την ενεργειακή αναβάθμιση στο Λύκειο της Τεγέας και στο Λύκειο Λεβιδίου. Στόχος είναι να έχουμε σχολικά κτίρια τα οποία εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες για τα παιδιά μας. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει πρόταση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για έλεγχο αντισεισμικής προστασίας σε σχολικά κτίρια του Δήμου μας.»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 21:26

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181