Συνάντηση Αδελφοποιημένων Πόλεων Δήμου Τρίπολης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο της δράσης «Ευρώπη για τους πολίτες», Μέτρο 1.1.«Συναντήσεις πολιτών στο πλαίσιο της αδελφοποίησης πόλεων» οργανώνει και πραγματοποιεί 4ήμερη Συνάντηση των αδελφοποιημένων πόλεων Παραλίμνι Κύπρου και Peine Γερμανίας.

Στα πλαίσια της συνάντησης θα λάβουν χώρα 5 θεματικά εργαστήρια (workshops), με τα εξής θέματα: πολιτισμός,  νεότητα,  εθελοντισμός, προώθηση τοπικών προϊόντων-τοπική ανάπτυξη και το περιβάλλον.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία ουσιαστικών δεσμών μεταξύ των τριών αδελφοποιημένων πόλεων, η άμεση ανταλλαγή πληροφοριών και καλών πρακτικών, η δικτύωση διαφόρων ομάδων επαγγελματικών και μη, η δημιουργία κοινής ευρωπαϊκής ταυτότητας των πολιτών και η περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των αδελφοποιημένων πόλεων. 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Ιωάννης Σμυρνιώτης δηλώνει :

 «Θεωρώ ότι το κοινό μας μέλλον, μας οδηγεί στην δημιουργία ισχυρών δεσμών στο παρόν και η συνάντηση αυτή θα δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές και τις αφορμές για μια πιο ουσιαστική επικοινωνία για το σκοπό αυτό. »

 

Πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης www.tripolis.gr

Στοιχεία αρμόδιου υπάλληλου για πληροφορίες: Αικατερίνη Σιάμπου

τηλ 2713600458, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαϊος 2013 10:48

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181