Γραφείο Τύπου

Τρίπολη – 30 Αυγούστου 2017 - Παράλληλα με το opening των εμπορικών καταστημάτων στις 19.30 , οι δρόμοι της Τρίπολης γεμίζουν μουσικές και δράσεις χορού και κίνησης!!


Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί με πολύ μουσική και...μοναδικές προσφορές σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης!!!

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Shock Price Βραδιάς

Σας ενημερώνουμε ότι  στα πλαίσια της ΝΥΧΤΑΣ SHOCK PRICE προκειμένου να διασφαλίσουμε την επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν σε διάφορα σημεία της πόλης μας αλλά και την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων,  o Δήμος Τρίπολης θα προβεί, την Τετάρτη 30-08-2017 και ώρα 16:00 έως την Πέμπτη 31-08-2017 και ώρα  03:00, στις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:  

1. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δαρειώτου από την συμβολή της  με την οδό Γρηγορίου Ε΄ έως την συμβολή της  με την οδό Σπετσεροπούλου.

2. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό 28ης Οκτωβρίου από την συμβολή της  με την οδό Νικηταρά έως την συμβολή της  με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

3. Κατά τις προαναφερόμενες ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων, θα αλλάξει η κατεύθυνση κίνησης των οχημάτων στην οδό Νικηταρά από την συμβολή της  με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την συμβολή της  με την οδό Ταξιαρχών. Στην συμβολή των οδών Νικηταρά και 28ης Οκτωβρίου τα διερχόμενα οχήματα θα μπορούν να κατευθυνθούν και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά.

4. Επί της πλατείας Αγίου Βασιλείου, από την συμβολή της  με την οδό Γεωργίου Α΄ έως την συμβολή της  με την οδό Ουάσιγκτον κατά τις προαναφερόμενες ώρες θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων.

5. Τέλος κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, εφόσον χρειαστεί, δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων από την πλατεία Κολοκοτρώνη έως την πλατεία Αγίου Βασιλείου και από την συμβολή των οδών Εθνομαρτύρων και Νικηταρά έως την πλατεία Αγίου Βασιλείου.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:

«Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη και ασφάλεια του Ξενώνα υποδοχής – φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας»

1. Ο Δήμος Τρίπολης διακηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό υποβολής προσφορών για την υλοποίηση της υπηρεσίας: «Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη και ασφάλεια του Ξενώνα υποδοχής – φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας», με προϋπολογισμό 69.638,40 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.).

Απάντηση σε δημοσίευμα περί κακοδιαχείρισης των οικονομικών του ΔήμουΤρίπολης.

Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Τρίπολης στις 22 και 28 Αυγούστου, λόγω αδυναμίας της παραγωγής

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου