Γραφείο Τύπου

Για την ασφάλεια των πεζών και των διερχόμενων οχημάτων, ενημερώνουμε ότι οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο των οδών Καλαμών – ΟΗΕ (1ο Λύκειο ) δεν θα λειτουργούν για χρονικό διάστημα περίπου 10 ημερών.

Οι σηματοδότες στον παραπάνω κόμβο (Καλαμών – ΟΗΕ 1ο Λύκειο ) έχουν υποστεί σοβαρή βλάβη στη μονάδα ελέγχου του προγράμματος λειτουργίας τους με αποτέλεσμα η αποκατάσταση να μην είναι εφικτό να γίνει σε λιγότερο από 10 μέρες σε εξειδικευμένο εργοστάσιο εκτός Τρίπολης .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ» ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!! 

Παρασκευή 29 ∆εκεµβρίου 2017
Ώρα 8:00 µ.µ. – Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
Πρωτοχρονιάτικο Γκαλά

Ο ∆ήµος Τρίπολης, έτοιµος να υποδεχτεί το νέο έτος, παρουσιάζει για πρώτη φορά µια µουσική πανδαισία από Βαλς, Πόλκες, εµβατήρια, αλλά και τα νοσταλγικά Τάνγκο! Όλες αυτές οι µελωδίες µέσα από το χορό. Χορευτική µουσική, γιορτινή, ανάλαφρη, που µας δηµιουργεί µία µελαγχολική διάθεση, µία διάθεση νοσταλγική για όσα πέρασαν, αλλά και προσµονή για όσα θα έρθουν…
Χορεύουν οι µαθήτριες του συλλόγου «Dance Point», Χορογραφίες: Μπαµπά ∆έσποινα, και τo καλλιτεχνικό ζευγάρι: Αθηνά Τιτάκη και Γιώργος Κράνης, Σοπράνο: Βάσια Ζαχαροπούλου, ∆ιευθύνει ο Αναστάσιος Συµεωνίδης, Συνοδεύει ορχήστρα δωµατίου.

 

Σάββατο 30 ∆εκεµβρίου 2017

Ώρα 7:30 µ.µ. – Πνευµατικό Κέντρο

Πρωτοχρονιάτικο Gala Χορωδίας Τρίπολης µε την εµφάνιση όλων των τµηµάτων της, Μικτή Χορωδία – Μαέστρος: Μιχάλης Γαργαλιώνης, Νεανική Χορωδία “La Vita” – Μαέστρος: Ελένη Αλεξοπούλου, Παιδική Χορωδία «Τα Σπουργίτια» – Μαέστρος: ∆ιονύσης Καραφωτιάς

Προ-παιδική Χορωδία «Τα Σκαθάρια» – Μαέστρος: Ελένη Αλεξοπούλου

 

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 Ώρα 6:30 µ.µ. – Μαλλιαροπούλλειο Θέατρο

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 Ώρα 6:30 µ.µ. – Λεβίδι, Μουσείο Αλ. Παπαναστασίου

«Τα παραµύθια των Αδελφών Γκρίµ»

Mια φορά και έναν καιρό… και το ταξίδι ξεκινά! Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριµ; τους συγγραφείς και συλλέκτες παραδοσιακών παραµυθιών. Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυµατουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, µάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, αποτελούν το πολύχρωµο σκηνικό των παραµυθιών σε µια διαδραστική παράσταση µέσα στο νερό µε αληθινές λίµνες, δέντρα, εντυπωσιακά κοστούµια και υπέροχες µουσικές. Μια καταπληκτική κωµωδία που έχει µαγέψει το κοινό και θα σας µείνει αξέχαστη.

Κείµενο: Παύλος Μάτεσης, Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος, Μουσική: Ελένη Καραϊνδρου, Σχεδιασµός Σκηνικών: Βαλεντίνος Βαλάσης, Κοστούµια: Ελένη Ψύρρα, Φωτισµοί: Τρύφων Κεχαγιάς, Παίζουν: Φώτης Σπύρος, Ηλέκτρα Τσακαλιά, Niκoς Χρηστίδης, Γιώργος Κοσκορέλλος, Πέννυ Φοινίρη, Ηχοληψία: Γιάννης Κυρατζής, Επιµέλεια σκηνικών: Ανδρέας Κουλµπερτίεβ.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Τρίπολης, θα βρίσκεται στο παλαιό Δημαρχείο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 43, όπου με μεγάλη χαρά θα δέχεται ευχές και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από 10.00 το πρωί έως 12.00 το μεσημέρι.

Την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018 μετά το πέρας της δοξολογίας, ο Δήμαρχος Τρίπολης θα δέχεται και πάλι ευχές στο παλαιό Δημαρχείο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 43 από 12.00 έως 13.00.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!!

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συγκεκριμένα η  Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CNECT), ξεκίνησε διαβούλευση για το ρόλο και τη δράση της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Europeana. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, ως εθνικής εμβέλειας πάροχος ελληνικού πολιτιστικού περιεχομένου στη Europeana σας καλεί να συμμετάσχετε στη διαβούλευση και να τη γνωστοποιήσετε στο προσωπικό και τα δίκτυά σας.

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι λαϊκές αγορές της Πλατείας Θεοκρίτου και της  Πλατείας Βαλτετσίου  θα  πραγματοποιηθούν αντί  του Σαββάτου  6/1/2018  την Παρασκευή  5/1/2018, λόγω του εορτασμού των Θεοφανίων.

 

 

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου