Γραφείο Τύπου

Ο Δημήτρης Παυλής μιλώντας στο 9ο Συνέδριο Αποδήμων Αρκάδων αφού αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα και πολύ σημαντικά έργα για την πόλη, τόνισε επίσης πως:

Ο Δήμος Τρίπολης και το Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συμβούλιο – Ένωση Ομοσπονδιών, στο πλαίσιο του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Απόδημων Αρκάδων, παρουσίασαν μια μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Παπαναστασίου που περιλαμβάνει έργα σε μια απέραντη ασπρόμαυρη αρμονία, όπου το κάρβουνο παρεμβάλλει ανάμεσα στα έργα και στον θεατή, μνήμες του παρελθόντος...

O δήμαρχος Τρίπολης καλωσόρισε τους προέδρους των ομοσπονδιών και τους συνέδρους του 9ου Παγκόσμιου Συνέδριου Απόδημων Αρκάδων

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από τον θάνατο του Κώστα Καρυωτάκη στην Πρέβεζα και των κοινών δεσμών που ενώνουν τον Δήμο Πρέβεζας με τον Δήμο μας εξαιτίας της καταγωγής του ποιητή από την Τρίπολη, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις τιμώντας τον μεγάλο πεζογράφο και ποιητή.

Μια σειρά εκδηλώσεων για τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννησή του, πραγματοποίησε ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και η τοπική κοινότητα Συρράκου το Σάββατο 21 Ιουλίου σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Συρρακιωτών, ανακηρύσσοντας το 2018 «έτος Κώστα Κρυστάλλη»

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου