Γραφείο Τύπου

Την Παρασκευή το πρωί το συνεργείο του Δήμου Τρίπολης που κάνει καθαρισμούς και συντήρηση του πάρκου δίπλα στην πλατεία Άρεως διαπίστωσε ότι υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές από δολιοφθορές στην παιδική χαρά στο τρενάκι.

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, ενημερώνει τους νέους Έλληνες με καλλιτεχνική δράση στο χώρο της μουσικής, των εικαστικών τεχνών, του θεάτρου, του κινηματογράφου και των performing arts γενικότερα, για το 35o Διεθνές Φεστιβάλ “Sarajevo Winter” και τους καλεί να δηλώσουν συμμετοχή.

O Δήμος Τρίπολης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος σε καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Στην Τρίπολη σχεδιάζεται η δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (open mall), έχοντας ως στόχο να εξασφαλιστούν οι καλύτερες προϋποθέσεις, τόσο για τους εμπόρους, όσο και για τους κατοίκους και τους καταναλωτές.

Την Τρίτη το πρωί πραγματοποιήθηκε ο πρώτος καθαρισμός ιδιόκτητου οικοπέδου με εισαγγελική εντολή, από το Δήμο Τρίπολης και τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Προς αποκατάσταση όλης της αληθείας και των όσων αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας documento και αναπαραγωγή του από το Arcadia Portal και λοιπά ηλεκτρονικά ΜΜΕ την 1/10/2018, οφείλω να δηλώσω τα εξής:

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου