Γραφείο Τύπου

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει τα ονόματα των επιλεγέντων παιδιών για την κατασκηνωτική περίοδο 11/7/2016 έως 19/7/2016 και από 19/7/2016 έως 27/7/2016.

Η αναχώρηση των παιδιών πραγματοποιείται από το Γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ στις 8.00 το πρωί της ημέρας αναχώρησης και η άφιξη στον ίδιο χώρο και από ώρα 10.30 – 11.00 π.μ. κατά την ημέρα της επιστροφής.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (4η Περίοδος)                       

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (5η Περίοδος)

logo fest Copy                 

          

Ένα νέος θεσμός καθιερώνεται στην πόλη, με το Φεστιβάλ Τρίπολης 2016 να ξεκινά επίσημα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, χαρίζοντάς μας βραδιές γεμάτες μουσική και δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Τρίπολης, προκειμένου να προβεί στην επικαιροποίηση της οριοθέτησης του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί η εμποροπανήγυρης στην Π. Επισκοπή Τεγέας από 14-21/8/2016, καλεί τους ενδιαφερόμενους Δημότες, οι οποίοι προτίθενται να προσφέρουν ιδιωτικό τους χώρο, του οποίου είναι ιδιοκτήτες ή μισθωτές, για την άσκηση υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου «Προετοιμασία - Διοργάνωση και λειτουργία της εμποροπανήγυρης στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας κατά το έτος 2016», να προσέλθουν, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία γνωστοποίησης της παρούσας, στη Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων, επί της οδού Λαγοπάτη αριθ. 45 και Αταλάντης, στην Δ.Κ. Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση με συνημμένα τα αποδεικτικά κυριότητας του χώρου και κάτοψη υπογεγραμμένη από Διπλωματούχο Μηχανικό, στην οποία θα απεικονίζεται ο ακριβής προς παραχώρηση χώρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

Στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια για ταχεία ανάρρωση στον υπεύθυνο Γραφείου Τύπου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης, Σωτήρη Παπαδημητρίου, μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε.

Σωτήρη, περαστικά και γρήγορα κοντά μας στην ενεργό δράση.

Αρχίζει κανονικά από Δευτέρα 4 Ιουλίου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η λειτουργία Θερινών Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Τρίπολης με σκοπό να δώσει μια ανάσα στους εργαζόμενους γονείς της πόλης μας.

 

Συνεχίζεται σήμερα 30/06 και αύριο Παρασκευή 1/07/2016, η υποβολή αιτήσεων για ζημιές που υπέστησαν:

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου