Δράσεις

Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ ζωντάνεψαν την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 στο μουσείο Αλ. Παπαναστασίου στο Λεβίδι.

Με δοξολογία και θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη εορτάστηκε ο ερχομός του νέου έτους χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξανδρο, την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018.

DSC 0500

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ο Δήμαρχος και αρκετοί Δημοτικοί Συμβούλοι δέχθηκαν ευχές για το νέο έτος και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα,στο παλιό Δημαρχείο της πόλης.

DSC 0568

 

Ο Δήμαρχος κ. Παυλής είπε «Πρέπει να πιστέψουμε ότι θα πάμε καλύτερα, αλλά μερικά πράγματα δεν γίνονται με ευχές. Χρειάζεται προσπάθεια».

 

Το φλουρί είχε δώρο ένα tablet και το κέρδισε ο Διοικητής λόχου Στρατηγείου, Λοχαγός Πεζικού, Γουρδουβέλης Αθανάσιος. 

Καλή χρονιά με υγεία σε όλες και σε όλους!!!

DSC 0590

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου σε ένα ηλιόλουστο πρωινό η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης επισκέφθηκε το παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης και είπε τα κάλαντα στο Δήμαρχο κ. Παυλή

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε το Πρωτοχρονιάτικο Gala της Χορωδίας Τρίπολης

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Τρίπολης υποδέχτηκε τους στρατιωτικούς – μουσικούς για τα καθιερωμένα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα!!

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΧΙΖΑΣ» πραγματοποίησε τελετή βράβευσης των αριστούχων νεοεισαχθέντων φοιτητών των Λυκείων της Τρίπολης για το 2017, στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση οι φοιτητές πλέον, έλαβαν τα αριστεία και τους χρηματικούς επαίνους από τους εξέχοντες καλεσμένους.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης παραβρέθηκε στην εκδήλωση και ευχήθηκε στους αριστούχους φοιτητές καλή σταδιοδρομία.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στον ευπατρίδη και ευεργέτη της Τρίπολης Αναστάσιο Σχίζα, ο οποίος έμπρακτα έχει χαρίσει απλόχερα την αγάπη και τη στήριξή του στην κοινωνία της Τρίπολης.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου