Δράσεις

Το απόγευμα του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου η παιχνιδαγορά στην πλατεία Άρεως άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους με διάφορα παιχνίδια.

Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής για τα αδέσποτα ζώα στο Δήμο Τρίπολης έγινε την Πέμπτη 17/12/2015, στο Δημαρχείο Τρίπολης, με την παρουσία του αρμοδίου αντιδημάρχου και Πρόεδρου της επιτροπής κ. Δημήτρη Σταματόπουλου.

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκε το ΚΑΠΗ Τρίπολης με μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/12/2015.

Μία σημαντική έκθεση άνοιξε τις πύλες της για το κοινό, με μία λιτή εκδήλωση το Σάββατο το βράδυ, στο «Αποστολοπούλειο» Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης.

Σε μία κατάμεστη πλατεία Πετρινού, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, και μετά από ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα μουσικό και καλλιτεχνικό ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Πυροτεχνήματα και μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό της Τρίπολης και σήμαναν την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Βρέντας, που ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Πετρινού αλλά και όσους βοήθησαν για να γίνουν οι εκδηλώσεις και επεσήμανε πως στόχος είναι να περάσουν καλά τα παιδιά, αφού ευτυχισμένες γιορτές σημαίνουν ευτυχισμένα παιδιά.

 Ο κ.Δημήτρης Παυλής επεσήμανε πως φέτος ο Δήμος έχει βάλει ψηλά τον πήχυ, αφού η περσινή χρονιά πήγε πολύ καλά όσον αφορά τις εκδηλώσεις και σημείωσε πως καλούν και κόσμο από άλλες περιοχές να έρθουν και να απολαύσουν το εορταστικό πρόγραμμα που είναι για τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν εκδηλώσεις και για μεγάλους.

Κατόπιν έδωσε τις ευχές του και το σύνθημα για να ανάψει το δέντρο. Με το άναμμα του δέντρου φωτίστηκαν όλα τα στολισμένα δέντρα της πλατείας Πετρινού και ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα και μπαλόνια.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες και οι στολισμοί της Τρίπολης για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων.

Εκεί συναντήσαμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σπύρο Βρέντα που μας μίλησε για την πορεία τον εργασιών στολισμού της πόλης 

 

Την Τετάρτη στην Πλατεία Πετρινού O Δήμαρχος της πόλης μας υποδέχεται για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Τα πολύχρωμα λαμπιόνια του θα φωτίσουν και φέτος την πόλη μας, θα λαμπρύνουν τις γιορτινές μας νύχτες και θα λούσουν τα όνειρά μας με φως και ελπίδα.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου