Δράσεις

Το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 197ης επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς με την πραγματοποίηση της εξαιρετική συναυλίας «Άξιον Εστί».

Την Τετάρτη 5/09 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το Φεστιβάλ του Δήμου Τρίπολης με τη Συναυλία από το Κέντρο Εκμάθησης Μουσικών Οργ. "ΕΠΤΑΦΘΟΓΓΟ"

Ο Δήμος Τρίπολης συμμετέχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με εκδηλώσεις και δράσεις που θα διοργανώσει σε συνεργασία και με άλλους φορείς από 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2018 και προσκαλεί όλους τους πολίτες για την συμμετοχή τους!!

O Δήμαρχος Τρίπολης παραβρέθηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Νηστευτή στην Τρίπολη και στην εκδήλωση – παρουσίαση με θέμα «Το έργο συντήρησης και αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα».

Στο Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας την Κυριακή 26 Αυγούστου «Ο γιος δεν επερπάτησε την νύχτα με φεγγάρι και την αυγούλα με δροσιά αγάπη δεν εχάρη...»

Ένα πλούσιο μουσικό οδοιπορικό από την έντεχνη δυτική μουσική στις πιο γνωστές ελληνικές μελωδίες της λόγιας μουσικής και του ελαφρού τραγουδιού στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού το Σάββατο 25 Αυγούστου.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου