Δράσεις

Το μαγικό φως του φεγγαριού κράτησε μακριά το σκοτάδι της νύχτας και οι μουσικές μελωδίες έδιωξαν το σκοτάδι της ψυχής.

«Τα πανηγύρια της Παναγιάς» στην Έκθεση Τεγέας απο την χορευτική Ομάδα του Τεγεατικού

Την Τετάρτη 10-8-2016, συνεργείο της ΔΕΥΑΤ και του Δήμου Τρίπολης, πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού των αποστραγγιστικών φρεατίων και καναλιών, στην Επισκοπή Τεγέας, στο χώρο που πραγματοποιείται η Εμποροπανήγυρη.

Απ’ την πάροδο ετών χωρίς καθαρισμό αλλά και άλλων παραγόντων, το συγκεκριμένο έργο δε λειτουργούσε, με αποτέλεσμα με την παραμικρή νεροποντή, να υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο καθαρισμός των καναλιών και των φρεατίων, καθώς και η αποκατάσταση της εξόδου των υδάτων, θα ανακουφίσει τη συγκεκριμένη περιοχή και θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες πλημμυρών, στο χώρο της εμποροπανήγυρης. 

 

H Παιδική Σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου παρουσίασε την Σταχτοπούτα το κλασικο παραμύθι  σε μια μουσικοθεατρική παράσταση

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, συνοδευόμενος απ’ τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Βρέντα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Κλείνοντας δύο χρόνια συνεργασίας με θεαματικές sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο και έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ" που μόλις κυκλοφόρησε, ο μεγάλος δημιουργός και εμπνευστής της νέας γενιάς Μίμης Πλέσσας και ο ερμηνευτής και ενορχηστρωτής Μαυρίκιος Μαυρικίου ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αυτό το καλοκαίρι, έχοντας γεμάτες τις αποσκευές τους με γνωστά και αγαπημένα ακούσματα που η σφραγίδα τους στον χρόνο παρέμεινε ανεξίτηλη · τα «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές».

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου