Δράσεις

Η θεατρική παράσταση «ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ... ΕΝΑΣ» μετά την επιτυχία που σημείωσε φέτος το χειμώνα στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ,παρουσιάζεται το φετινό καλοκαίρι από τις θεατρικές επιχειρήσεις «Γιάννης Παπαγεωργίου», με ανανεωμένηδιανομή, σε όλες τις μεγάλες πόλεις και στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας .

Το Θέατρο Σκιών Αθανασίου διασκέδασε μικρούς και μεγάλους, που βρέθηκαν στο Άλσος Αγίου Γεωργίου με την παράσταση ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος στα πλαίσια του Φεστιβάλ Τρίπολης

Ο πρόεδρος του Μεθύδριου κ. Αδαμόπουλος βρέθηκε στο έργο προστασίας του αγωγού του Μεθύδριου στο χωριό Σκοπή και μας ενημέρωσε για την εξέλιξη των εργασιών.

To Φεστιβάλ Τρίπολης φιλοξένησε το αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ, «Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας»

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και της εταιρίας «Μέθεξις» συνεχίζοντας με συνέπεια την πορεία στο ποιοτικό παιδικό θέατρο παρουσίασαν και στην Τρίπολη, το αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ, «Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας» σε μια ολοκαίνουρια διασκευή και σκηνοθεσία της Τζόης Εΰείδη, με την υπογραφή της Μαρίας Ρεμπούτσικα στη μουσική και με επικεφαλής της διανομής,δημοφιλείς ηθοποιούς από το θέατρο και την τηλεόραση.

Ένας πρίγκιπας και ένα χελιδόνι. Ο πρίγκιπας στέκεται σε ένα βάθρο σε μια πλατεία και όλοι τον καμαρώνουν γιατί είναι σκεπασμένος με χρυσό και πολύτιμους λίθους. Είναι ο «ευτυχισμένος πρίγκιπας» λένε όλοι, αλλά είναι πράγματι έτσι;

Πόσο μπορεί να συνδεθεί ένα χρυσό άγαλμα με ένα χελιδόνι που ετοιμάζεται να πετάξει στην Αίγυπτο για να ξεχειμωνιάσει;

Τι μπορεί να συνδυάσει δύο τελείως ανόμοια πλάσματα;

Τι ρόλο παίζει ο περίγυρος μια απελπισμένης, φτωχής και δίχως όνειρα πόλης;

Το παραμύθι αυτό είναι ένα ύμνος στη ζωή, στη φιλία και στη φιλανθρωπία.

Άλλωστε ...το να ζεις είναι το πιο σπάνιο πράγμα στον κόσμο..

Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά υπάρχουν», όπως είπε ο Oscar Wilde.

Μια πολύ όμορφη μουσική παράσταση με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους θαυμάσιους συνεργάτες του, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου! «ΟΛΟΙ ΕΝΑ» φίλα με... Τρεις γενιές τραγούδια με τον κόσμο να δίνει το παρών, ζεσταίνοντας τους συντελεστές στις εξαιρετικές ερμηνείες τους..

Το Θέατρο Σκιών του Θανάση και του Κώστα Σπυρόπουλου παρουσίασε μία παράσταση Καραγκιόζη

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου