Δράσεις

Την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά μία “ανοιχτή πρόβα” της Φιλαρμονικής Τρίπολης στην πλατεία Πετρινού, είχαν μικροί και μεγάλοι αργά το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου.

Στα πλαίσια της "Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής" η Χορωδία Τρίπολης παρουσίασε το "4° Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών".

Σεμινάριο με το πρωτοποριακό πρόγραμμα αυτοάμυνας, «Stay Away», θα διοργανώσει ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Α.Σ. «Αρτέμιος», την Παγκόσμια Ομοσπονδία Krav Maga (IKMF) και τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Σταθάκο Δημήτριο, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου  Γυμνασίου Τρίπολης ,την Τετάρτη 22 Ιουνίου 18.00 μ.μ.

Η γνωριμία με νέους  ήχους αλλά και το μουσικό ταξίδι σε αλλοτινές εποχές, πραγματοποιείται εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια από χιλιάδες καλλιτέχνες, πολίτες, επαγγελματίες, ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς , χάρη στην αδιαπραγμάτευτη αγάπη τους για τη μουσική, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Για τετάρτη συνεχόμενη χρονιά, ο ΠΟΤ σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης διοργάνωσε ποδηλατικό αγώνα την Κυριακή 12 Ιουνίου στην Αρκαδία, το επονομαζόμενο και ως «Brevet».

 

A4 οριζόντιο header 5 800x170

 

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης θα συμμετάσχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 που διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος , με θέμα « Γίνε εξερευνητής του κόσμου», και θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2016 σε 125 Βιβλιοθήκες ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου