Δράσεις

Με πάνω από 130 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Στη διάρκεια διεξαγωγής του 1ου πανελληνίου συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής βράβευσαν, ως ελάχιστο φόρο τιμής, τον ιδρυτή του σταθμού, πρώην δήμαρχο Τρίπολης και τ. Νομάρχη Αρκαδίας, κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

 

Μια μοναδική συναυλία θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν οι μουσικόφιλοι της Τρίπολης.
Η χορωδία West Village Chorale της Νέας Υόρκης θα βρεθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 και ώρα 21.00, και θα ερμηνεύσει το Glοria του Vivaldi αλλά και Τραγούδια από όλο τον Κόσμο με τους Malcolm J. Merriweather και Michael Conley στη διεύθυνση της χορωδίας και την Elena Belli να συνοδεύει στο πιάνο.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη

WEST VILLAGE

 

Σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στις πληγείσες, από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, περιοχές των Δήμων Τρίπολης και Μεγαλόπολης, με επικεφαλής τον τομεάρχη Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Βουλευτή Σερρών κ. Κωνσταντινό Καραμανλή, την Υπεύθυνη Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Κ.Ο βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής μιλάει στην εκπομπή FACE CONTROL του ARCADIA SPOT για όλους και για όλα, για τη μέχρι σήμερα πορεία του στο τιμόνι του Δήμου και για το έργο που έχει γίνει στην πόλη και τα χωριά.

 

Συνάντηση γεμάτη ευχές για καλή επιτυχία προς την αθλήτρια του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης, Αργυρώ Μηλάκη ,πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, με το Δήμαρχο Τρίπολης κ.Παυλή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού κ. Βρέντα.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου