Δράσεις

Ο αγώνας  Skiritida Run  έρχεται για να αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας μας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, προσφέροντας παράλληλα ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

ET IN ARCADIA EGO- Βραδιά Μπαρόκ Μουσικής Με Έργα VIVALDI Και HÄNDEL στο πλαίσιο της ένταξης της Τρίπολης στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Μεσογειακές Πόλεις της Μουσικής»

Ο Δήμος Τρίπολης και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζω», την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 στις 18.30, στο ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης, Πλατεία Βαλτετσίου 4.

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού & 11ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης,

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών  Οικολόγων επιθυμεί να  ενημερώσει τα μέλη, τους φίλους τους και όσους  ήθελαν να συμμετάσχουν στο διήμερο Σάββατο 21 & Κυριακή  22 Μαΐου 2016, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών του Σαββάτου  δεν θα πραγματοποιηθούν οι δραστηριότητες της  ημέρας αυτής (21/5).

Ο Διεθνής Σύλλογος Αγώνων Υπεραποστάσεων «ΑΕΘΛΙΟΣ», σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης - τους Δήμους των περιοχών διέλευσης του Ολύμπιου Δρόμου και άλλους φορείς, διοργανώνει τον 8ο Ολύμπιο Δρόμο,

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου