Δελτία Τύπου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από τον θάνατο του Κώστα Καρυωτάκη στην Πρέβεζα και των κοινών δεσμών που ενώνουν τον Δήμο Πρέβεζας με τον Δήμο μας εξαιτίας της καταγωγής του ποιητή από την Τρίπολη, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις τιμώντας τον μεγάλο πεζογράφο και ποιητή.

Μια σειρά εκδηλώσεων για τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννησή του, πραγματοποίησε ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και η τοπική κοινότητα Συρράκου το Σάββατο 21 Ιουλίου σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Συρρακιωτών, ανακηρύσσοντας το 2018 «έτος Κώστα Κρυστάλλη»

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλή πραγματοποίησε σήμερα 20 Ιουλίου 2018, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πρέβεζα, για τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από το θάνατο του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη.

Το βράδυ της Τρίτης μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γελάσουν με την ψυχή τους με τη συντροφιά του Καραγκιόζη Οδοντιάτρου στο Άλσος Αγίου Γεωργίου στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ του Δήμου Τρίπολης.

Η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη ξεσήκωσε με τη χαρισματική φωνή της τον κόσμο που βρέθηκε στη συναυλία που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Άρεως, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Τρίπολης.

Ο Δήμος Τρίπολης δίνει τη δυνατότητα σε νέα παιδιά που κατάγονται από την περιοχή της Αρκαδίας να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από συναυλίες στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ.

Την Κωνσταντίνα συνόδευσε το μουσικό κέντρο "Επτάφθογγο" του κ. Σιακωτού. Στο μπάσο ο Γιάννης Μπούκλιζας, στην κιθάρα ο Παναγιώτης Κωνσταντίνος, τύμπανα Σταύρος Αλεξόπουλος, πλήκτρα Βασίλης Γεωργακόπουλος και μπουζούκι Βασίλης Αποστολάτος.

 

Στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η παράσταση από το θέατρο σκιών του Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου (Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΑΓΟΣ) στο θέατρο του άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου