Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Σπύρος βρέντας με θέμα τις εργασίες συντήρησης που γίνονται στο Μαλλιαρπούλιο θέατρο της Τρίπολης.

 

Ο κ Βρέντας ανέφερε :
“Το Μαλλιαρόπουλιο τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ανοιχτό στο κοινό με το δικό του υπάλληλο, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τον ήχο και για τον υπόλοιπο χώρο και ο όποιος καθημερινά ενημερώνει για το τι προβλήματα υπάρχουν στο Θέατρο.

Όσο αναφορά τα δημοσιεύματα περί εγκαταλείψεις αλλά και για τα νερά που έτρεχαν στη σκηνή του θεάτρου ο κ. Βρεττός απάντησε ότι ήταν κάποια κεραμίδια σπασμένα όπου και πέρασε λίγο νερό. Ο Δήμος φρόντισε να αποκατασταθεί άμεσα η ζημιά έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Η δημοτική αρχή έχει μπει στην φάση της ολοκλήρωσης μίας μελέτης για να αποκατασταθούν τα γύψινα γύρω από το Μαλλιαρόπουλιο, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα για αρκετά χρόνια.

Να ενημερώσουμε τους δημότες ότι κάθε μέρα είμαστε εδώ γνωρίζουμε το Μαλλιαρόπουλιο απέξω και ανακατωτά και ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος εσωτερικό πρόβλημα ούτε με τα κλιματιστικά, ούτε με το χώρο, ούτε με την σκέπη. Ξέρουμε ανά πάσα στιγμή ότι κι αν προκύψει από πού προέρχεται και το διορθώνουμε άμεσα.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε ότι η ράμπα ΑΜΕΑ στην πλαϊνή πλευρά του Μαλλιαροπούλειου θεάτρου, είναι πλήρως επισκευασμένη και λειτουργική προς χρήση ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Στην εκδήλωση μνήμης του Δήμου Τρίπολης, των απαγχονισθέντων και εκτελεσθέντων πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στο μνημείο Ηρώων στην Ψηλή Βρύση (συνοικία Μπουζανέικα) παρευρέθη ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.  

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του τέως υπουργού και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣυΡιζΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλή στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή

Ο Δήμος Τρίπολης είναι πλέον η πρώτη επαρχιακή πόλη μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής κάρτας Νέων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα που υπέβαλε ο Δήμος της Τρίπολης, ενέκρινε στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» την ένταξη πράξης, Προϋπολογισμού 744.000,00 Ευρώ με τίτλο “Κατασκευή, Επισκευή και Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Τρίπολης”.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο Δημαρχείο Τρίπολης, υπεγράφη σύμβαση για ασφαλτικά έργα και σήμανσης ύψους 1.200.000 ευρώ μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή και του ανάδοχου του έργου κ. Βαγγέλη Μπουλουγούρη. 

25η Μαρτίου 1821: Ημέρα μνήμης του ένδοξου παρελθόντος, ευγνωμοσύνης και απόδοσης τιμών, στις θυσίες των προγόνων μας και στον θρίαμβό τους… Ένα θρίαμβο ζωής επί του θανάτου, μια νίκη των υπέρτατων αξιών της ελευθερίας και του πολιτισμού επί της σκλαβιάς και της βαρβαρότητας.

Το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης, συμμετέχει στον Πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό ανακύκλωσης σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αθλητικών ακαδημιών, της Εταιρείας ανταποδοτικής ανακύκλωσης, που θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου 2019, στο πάρκο ανακύκλωσης, στους Αγίους Αναργύρους, στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παραβρέθηκε στην επιστημονική ημερίδα, με θέμα: «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου» στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΜΗΤΙΣ” στο πλαίσιο των δωρεάν εξετάσεων μαστογραφίας και τεστ Παπανικολάου (τεστ ΠΑΠ) για τις γυναίκες που κατοικούν στο Δήμο Τρίπολης

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου