×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προσκλήσεις Δ.Σ.

Σας καλούμε την 3η -5-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε την 23η -4-2019 ημέρα Μ.Τρίτη και ώρα 15.00 σε συνεδρίαση να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε την 9η -4- 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 σε συνεδρίαση να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε την 22α -3- 2019 ημέρα Παρασκευή   και ώρα 15.30 σε συνεδρίαση να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε την 5η -3- 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 σε συνεδρίαση να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε την 26η -2- 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00  σε συνεδρίαση να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 1. Περί υποβολής πρότασης από το Δήμου Τρίπολης στο νέο ΕΣΠΑ του Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τίτλο «Συγκρότηση και λειτουργία Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας στο Δήμου Τρίπολης με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας» και υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους της ΠΕ Αρκαδίας στο πλαίσιο της πρότασης
 2. Υποβολή πρότασης στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» Άξονας Προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων»
 3. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης  με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την υλοποίηση έργου «Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Τ.Κ. Βλαχέρνας Δήμου Τρίπολης» και έγκριση μελέτης
 4. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικών παρεχομένων υπηρεσιών
 5. Ορισμός υπολόγου για τις διαδικασίες πληρωμής του έργου: «Αποκατάσταση και Διαμόρφωση σε πολιτιστικό κέντρο του κτιρίου Μαντζουνείου στην Τρίπολη»
 6. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση αγροτικών οδών στην Τ.Κ. Βαλτετσίου»
 7. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και διαμορφώσεις στην Τ.Κ. Μάναρη Δήμου Τρίπολης»
 8. Έκδοση απόφασης σχετικά με την απαγόρευση ή μη της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Πανός εμπρός από το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης
 9. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου : «Βελτίωση οδοποιίας Δήμου Τρίπολης»
 10. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου : «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Τρίπολης»
 11. Έγκριση 1ου ΑΠΕ  του έργου: «Βελτίωση οδοποιίας Δήμου Τρίπολης»
 12. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλιάς «Η Νέα Μαντινεία»
 13. Περί επιχορήγησης του Συνδέσμου Δαραίων
 14. Περί επιχορήγησης του Λυκείου των Ελληνίδων Τριπόλεως
 15. Περί επιχορήγησης του Εξωραϊστικού – Μορφωτικού – Αθλητικού Συλλόγου Σκοπής
 16. Περί επιχορήγησης του Συλλόγου Αραχαμιτών «Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος»
 17. Περί επιχορήγησης του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αρτεμισίου
 18. Περί επιχορήγησης της Χορωδίας Τρίπολης
 19. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κέντρο Ελληνικού Χορού Τρίπολης»
 20. Περί επιχορήγησης του Προοδευτικού –Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μερκοβουνίου
 21. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου
 22. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσίας
 23. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών
 24. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών
 25. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών
 26. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου : «Διαμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αυλείου χώρου του Σχολικού συγκροτήματος 2ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ του Δήμου Τρίπολης»
 27. Περί επιχορήγησης του Α.Ο Μαντινειακός
 28. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάγκα
 29. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Τζίβα
 30. Περί επιχορήγησης του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ροεινού «Ο ΠΑΝ»
 31. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλληλοβοηθείας «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» ΣΕΧΙ
 32. Περί επιχορήγησης του Προοδευτικού Συλλόγου Πικερνίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»
 33. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσίας
 34. Oικονομική ενίσχυση
 35. Οικονομική ενίσχυση
 36. Δωρεάν παραχώρηση ή μη, χρήσης χώρου, στη Δ.Κ. Τρίπολης, στην «Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας» (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡ.)
 37. Παραχώρηση χρήσης του γυμναστηρίου του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης για την πραγματοποίηση Αποκριάτικης εκδήλωσης
 38. Παραχώρηση χρήσης της αίθουσας εκδηλώσεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης για την πραγματοποίηση αποκριάτικης δράσης
 39. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση έργων συντήρησης οδικών δικτύων Δ.Ε. Δήμου Τρίπολης
 40. Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού και αλλαγής χρηματοδότησης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υλικών δημοτικού φωτισμού Δ.Κ. Τρίπολης»
 41. Περί αλλαγής χρηματοδότησης της μελέτης: «Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων ακινήτων ιδιοκτησίας Δήμου Τρίπολης»
 42. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση προμηθειών και υπηρεσιών του Δήμου
 43. Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Γενικών Υπηρεσιών
 44. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης της Πλατείας της Τ.Κ. Δάρα στον Σύνδεσμο Δαραίων
 45. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης της Πλατείας της Τ.Κ. Δάρα στον Σύλλογο Δαραίων Αττικής από την 14-08-2019 έως και την 16-08-2019
 46. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης της Πλατείας της Τ.Κ. Δάρα στον Σύλλογο Δαραίων Αττικής στις 15-06-2019
 47. Δωρεάν παραχώρηση Πλατείας της Τ.Κ. Θάνα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θανιωτών «ο Άγιος Γεώργιος»
 48. Παραχώρηση χρήσης γηπέδου «Αναστάσιος Μουκάκης» (Φιλικών) στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) Αρκαδίας της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας
 49. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου δύο (2) μηνών για την κάλυψη των κατεπειγουσών αναγκών στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Τρίπολης

                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                             

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης