Δράσεις

Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε μια πάρα πολύ καλή εκδήλωση, με το πάντα επίκαιρο θέμα, της Ανακύκλωσης.

Την πίτα του έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης.

Στο Κ.Α.Π.Η., στην πλατεία Βαλτετσίου, στην Τρίπολη, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου.

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής περνώντας τον λόγο αναφέρθηκε σε αυτά που είπε ο πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Καμπόσος που μίλησε για συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία είναι διαχρονικά και έχουν φτάσει πια σε αδιέξοδα.

Ακόμη τόνισε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι από τον εκάστοτε δήμαρχο.


Δεν δέχομαι να έχω πρόστιμα για τα απορρίμματα και να απειλούμε με νέα αν δεν συμφωνήσω με ότι μου ζητάνε.


«Τα απορρίμματα είναι περιουσία των πολιτών και οι Δήμοι πρέπει να τα διαχειρίζονται και να έχουν οφέλη από αυτά».


Συμφωνώ απόλυτα με τον ΕΣΔΝΑ


Ακόμη δεν επιτρέπω σε κανέναν να με απειλεί με πρόστιμα σε περίπτωση που δεν συμφωνήσω, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα και ζητήσαμε από τον κ.Τσιρώνη γρήγορες αδειοδοτήσεις για να λυθεί οριστικά αυτό το πρόβλημα.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η εφημερίδα «Αρκαδικές Ειδήσεις», το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου της Τρίπολης, που εδώ και δεκαπέντε χρόνια υπηρετεί με αφοσίωση την ενημέρωση στην Αρκαδία.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης την Πέμπτη 14/01/ 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητας, εκπρόσωποι του δήμου καθώς και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής βρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.