Δράσεις

Οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι χριστουγεννιάτικες δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο Δήμο Τρίπολης, πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς και η Treeπόλη… είχε τη ξεχωριστή γιορτινή λάμψη, που πραγματικά μας άλλαξε τη διάθεση!!!

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων, όλους τους δημότες και επισκέπτες που παρακολούθησαν τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και συμμετείχαν στις καθημερινές μας γιορτινές δράσεις!

Τέλος, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το νόημα των Χριστουγέννων μετουσιώνεται σε κάθε κίνηση αγάπης του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, σε οποιαδήποτε ηλικία, σε κάθε εποχή και σε κάθε έκφραση ζωής… ένα τεράστιο  ευχαριστώ, σε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους πολίτες που με απλές πράξεις αλληλεγγύης ενίσχυσαν σημαντικά το κοινωνικό έργο του Δήμου Τρίπολης για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Καλή δημιουργική χρονιά!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Mια φορά και έναν καιρό... και το ταξίδι ξεκινά! Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμ; τους συγγραφείς και συλλέκτες παραδοσιακών παραμυθιών. Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυματουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, μάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, αποτελούν το πολύχρωμο σκηνικό των παραμυθιών σε μια διαδραστική παράσταση μέσα στο νερό με αληθινές λίμνες, δέντρα, εντυπωσιακά κοστούμια και υπέροχες μουσικές.

Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ ζωντάνεψαν την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 στο μουσείο Αλ. Παπαναστασίου στο Λεβίδι.

Με δοξολογία και θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη εορτάστηκε ο ερχομός του νέου έτους χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξανδρο, την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018.

DSC 0500

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ο Δήμαρχος και αρκετοί Δημοτικοί Συμβούλοι δέχθηκαν ευχές για το νέο έτος και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα,στο παλιό Δημαρχείο της πόλης.

DSC 0568

 

Ο Δήμαρχος κ. Παυλής είπε «Πρέπει να πιστέψουμε ότι θα πάμε καλύτερα, αλλά μερικά πράγματα δεν γίνονται με ευχές. Χρειάζεται προσπάθεια».

 

Το φλουρί είχε δώρο ένα tablet και το κέρδισε ο Διοικητής λόχου Στρατηγείου, Λοχαγός Πεζικού, Γουρδουβέλης Αθανάσιος. 

Καλή χρονιά με υγεία σε όλες και σε όλους!!!

DSC 0590

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου σε ένα ηλιόλουστο πρωινό η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης επισκέφθηκε το παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης και είπε τα κάλαντα στο Δήμαρχο κ. Παυλή

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε το Πρωτοχρονιάτικο Gala της Χορωδίας Τρίπολης

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου