Ο Δήμαρχος

Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα η αφετηρία ενός συλλογικού και ουσιαστικού αγώνα για την πόλη μας, για τη χώρα μας, για τους νέους ανθρώπους, για τις γενιές που έρχονται και πρέπει να βρουν πρόσφορο έδαφος για να χτίσουν το δικό τους παρόν και το δικό τους μέλλον.


Εύχομαι η Γέννηση του Θεανθρώπου να δυναμώσει τη φλόγα της Αλληλεγγύης και να φωτίσει δυνατά το δρόμο για μια καλύτερη Χρονιά, με υγεία, αξιοπρέπεια, δημιουργικότητα και ελπίδα για όλους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

Ο Δήμαρχος Τρίπολης
Δημήτρης Παυλής

paylis34 Στην τελετή του αγιασμού στο νέο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής που τόνισε τη σημασία που έχει το σχολείο για την πόλη, αλλά και την αξία της εκπαίδευσης.

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης. Μέσα από εδώ, μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα, για ότι γίνεται, για ότι προγραμματίζεται, για ότι σχεδιάζεται, για το σύνολο του Δήμου μας. Για την πόλη της Τρίπολης αλλά και τα μοναδικά χωριά μας.

Μέσα από εδώ, θα μπορείτε να καταθέτετε προτάσεις, ιδέες, προβληματισμούς, που θα έχουν στόχευση την βελτίωση της ποιότητας παροχών και υπηρεσιών, με αποδέκτη τους συμπολίτες, τους συνδημότες και τους πάρα πολλοόυς φίλους του Δήμου μας. 

Γιατί η Τρίπολη οφείλει εκτός από γεωγραφικό κέντρο της Πελοποννήσου, να εδραιωθεί κα ως Πολιτιστικό, Οικονομικό, Διοικητικό.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Παυλής Δημήτρης

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου