Δελτία Τύπου

Με αθωωτικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης ολοκληρώθηκαν χθες 06/11/2018 επτά υποθέσεις που αφορούσαν στη διαχείριση και εναπόθεση απορριμμάτων της Τρίπολης στην περιοχή Άγιο Βλάση, κατά την περίοδο 2014-2017.

Τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή, επισκέφτηκε ο νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, συνοδευόμενος από τον Υπαστυνόμο Α΄ κ. Τασιακόπουλο Γεώργιο, στο πλαίσιο ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση "Ο δικός μας Καρυωτάκης", από την θεατρική ομάδα Τρίπολης.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή αδελφοποίησης των Δήμων Τρίπολης και Πρέβεζας, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Στα πλαίσια της αδελφοποίησης της πόλης της Τρίπολης με την πόλη της Πρέβεζας, οι δήμαρχοι των δύο πόλεων επισκέφθηκαν την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Νέες χρηματοδοτήσεις στο Δήμο Τρίπολης, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, την αναβάθμιση παιδικών χαρών και την προμήθεια μηχανημάτων έργου, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου