Με τους εργαζόμενους του Δήμου Τρίπολης συναντήθηκε την Τρίτη 10/09 ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Τζιούμης.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στη 1.00 μμ, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των εργαζομένων του Δήμου και των Νομικών Προσώπων αυτού, με το νέο δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη.

Στο Δημαρχείο Τρίπολης, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι ομόλογοί του από την Τρίπολη Κώστας Τζιούμής, την Πύλο και το Αίγιο, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, όπως και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Νικόλαος Ζαχαριάς συναντήθηκαν για πρώτη φορά, με σκοπό τη σύνδεση των 5 πόλεων εν όψει της επετείου 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Πραγματοποιήθηκε η εκλογή  των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης  την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 

 

Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Τσαγκαρέλης (Πρόεδρος) – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Κανελλόπουλος– ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Καρούντζου– ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Κουρος – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Σπηλιόπουλος – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Μπουρτσουκλής – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ

Σμυρνιώτης – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ

Παυλής – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΥΛΗ

Σταμάτης – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΥ

Επίσης, τη νέα Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξέλεξε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης.

Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Κώστας Τζιούμης (Πρόεδρος) – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Λαγός – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Κανελλόπουλος – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Τσαγκαρέλης – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Παπαδάτος– ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Χατζόπουλος – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Κοσκινάς – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ

Σαμπράκος – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ

Παπαδημητρίου – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΥΛΗ

 

Παρασκευοπούλου – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΥ

 

 Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου της Τρίπολης και υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για το Δ.Α.Κ και το Πνευματικό Κέντρο θα είναι ο κ. Ηλίας Κούρος. 

Η πρώτη ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο, για την εκλογή Προεδρείου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στο πλαίσιο της “Διαδικασίας Ανάδειξης Προσκόπων Έθνους 2019”, η οποία πραγματοποιείται από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη. Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία, σε συνεργασία με τους Προσκόπους της Τρίπολης και την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν “Δράση Προσφοράς” στην Τρίπολη. 

Την Παρασκευή 6, Σεπτεμβρίου ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Γιώργος Λαγός παραχώρησε συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσει για τα θέματα που θα αφορούν τις δικές του αρμοδιότητες και να ενημερώσει τον κόσμο για τον τρόπο λειτουργίας και το σχεδιασμό του Δήμου στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα.

Σημερινή συνάντηση, του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη σε άριστο κλίμα, με τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ Λαμπρόπουλο.

Άλλη μία "Λευκή Νύχτα" πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη με πολλές προσφορές, ειδικές εκπτώσεις, μουσικές και πολλές εκπλήξεις.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου