Την Παρασκευή 30/08/2019 στο χωριό Πάπαρι Αρκαδίας γιόρτασε τα ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρος.

Ένα "καινοτόμο αυτοματοποιημένο σύστημα επικοινωνιών διευκόλυνσης των πολιτών" παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου ο απερχόμενος δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, και ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Κάλεσμα για συμμετοχή από τον απερχόμενο και το νέο δήμαρχο Τρίπολης και τους εκπροσώπους φορέων του εμπορικού κόσμου της Αρκαδίας για τη Shock Price Night στην Τρίπολη.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί, οι δράσεις του Δήμου της Τρίπολης και του Νομικού Προσώπου, όσον αφορά τα θερινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής Αρχής Τρίπολης έλαβε χώρα την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους νεους και τις νέες που σήμερα κέρδισαν την μάχη για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής της «Αγρότισσας Μάνας» πραγματοποιήθηκαν σε μια σεμνή τελετή στο χωριό Μάναρη του Δήμου Τρίπολης.

Άλλη μια νύχτα... Shock Price έρχεται για να κάνει την Τρίπολη να ξενυχτήσει σε ρυθμούς προσφορών και παράλληλων εκδηλώσεων, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην πόλη και παρασύροντας τον κόσμο σε ένα υπαίθριο πάρτι !!!

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 στη Νέα Δεξαμενή (Θέση Μάνα του Νερού – Πάροδος της Επαρχιακής Οδού Τρίπολης – Πιάνας) εγκαινιάστηκε το έργο αντικατάστασης του αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές της Πιάνας

Tο Σάββατο 17 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομένου πραγματοποιήθηκε βραδιά αφιερωμένη στη μελοποιημένη ποίηση μεγάλων ποιητών

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου