Δελτία Τύπου

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Σταματόπουλο με θέμα τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη.

Ο κύριος Παυλής μίλησε για όλους και για όλα όσο αναφορά το θέμα των αδέσποτων ζώων στο Δήμο Τρίπολης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όλες τις απαντήσεις για το θέμα των αδέσποτων ζώων στην Τρίπολη

Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προτίθεται να δημιουργήσει και φέτος ένα όμορφο και φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο χωριό με παιχνίδια, παγοδρόμιο, καρουζέλ και μικρά-μικρά σπιτάκια, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει όλα τα εποχιακά είδη – γλυκά – ροφήματα – είδη δώρων κ.α.

Την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, στις 2:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας της «Δομής Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (Δ.Υ.Ε.Π.)», για το σχολικό έτος 2018-2019, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (επί της οδού Χατζηχρήστου και στον αριθμό 27).

Με την 1/9-10-2018 ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών της παράταξης «Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά» διαγράφηκε από την παράταξη ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτριος Βόσνος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά προς την παράταξη.

mainlogomorias

Στέλνουμε τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Τρίπολης, Σωτήρη Παπαδημητρίου μετά την χθεσινή χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Σωτήρη περαστικά και γρήγορα κοντά μας !!

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 από τις 09:30 έως τις 13:30 στην Πλατεία Άρεως, ο Δήμος μας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά, την εκδήλωση «το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης».

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου