Δελτία Τύπου

Παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τρίπολης Θ. Καραλής το τουρνικέ στο ΔΑΚ Τρίπολης

Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του καθηγητή Γιάννη Παπαδημητρίου πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Τρίπολη, τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας και την Ένωση Τριπολιτών Αττικής την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Τρίπολη.

Ολοκληρώνεται στην οδό Αμυκλών, στο δρόμο προς το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, το έργο κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή που έρχεται μετά από χρόνια να λύσει το πρόβλημα πλημμύρων που δημιουργείται κάθε φορά που έχουμε έντονες βροχοπτώσεις.

Σε συντηρήσεις αγροτικής οδοποιίας προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης

Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε Μέγας Πανηγυρικός Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός:

Χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρῶν κ. Χρυσοστόμου καί συγχοροστατοῦντων τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας καί Κυνουρίας κ.κ. Ἀλεξάνδρου καί τοῦ Θεοφιλεστάτου Ἐπισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Τρίπολης που παρακολούθησε την ευλαβική τελετή από τους σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες για τον εορτασμό του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου

 

Μετά τόν Ἑσπερινό πραγματοποιήθηκε παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης ἡ Ἱερά Λιτανεία τῆς Ἁγίας Εἰκόνος, τοῦ Ἱεροῦ Χρυσοστόμου.

 

Στις 11 Νοεμβρίου Κυριακή, στο πολιτιστικό κέντρο, στο δημοτικό διαμέρισμα Θάνα τιμήθηκε ο Πάνος Κολοκοτρώνης που τόσο άδικα και άνανδρα του αφαίρεσαν τη ζωή αδελφοκτόνα χέρια...

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου