Δελτία Τύπου

Μια ομολογουμένως συγκινητική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμαρχο Τρίπολης, ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 μετά το πέρας της μεγάλης παρέλασης για την 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, στη Λέσχη Αξιωματικών Τρίπολης.

Ο σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», συμμετείχε μετά από πρόσκληση του Δήμου Τρίπολης στη φετινή μεγαλειώδη παρέλαση φέρνοντας μαζί και 2 άλογα,  με τα μέλη που επισκέφτηκαν την πόλη μας να αριθμούν τα 60.

Ο Πρόεδρος του συνδέσμου κ.Γεωργουλόπουλος Θεοδόσης στην συνάντηση με το Δήμαρχο ανέφερε: Είναι μεγάλη η τιμή για τον σύνδεσμό μας και για όλα τα μέλη του να βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Αγαπάμε την Τρίπολη και οτιδήποτε συνδέεται με αυτή. Η Άλωση της Τριπολιτσάς μας συγκινεί και δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε σήμερα.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας «Άξιον Εστί» ξεκίνησε την 3ημερη εθελοντική αιμοδοσία στην Τρίπολη την 24η και 25η Σεπτεμβρίου 2018 στο πνευματικό κέντρο του ΙΝ Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και θα συνεχίσει στο Άστρος την 26η Σεπτεμβρίου στο πνευματικό κέντρο του ΙΝ Αποστόλου Παύλου από ώρες 12:00 έως 18:00.

Γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, παρέθεσε ο Δήμος Τρίπολης, μετά το τέλος της παρέλασης, στη Λέσχη Αξιωματικών, στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο της Απελευθέρωσης.

Η ιστορία ζωντάνεψε, η ιστορία, χόρεψε, τραγούδησε, ύμνησε, έκλαψε, θυμήθηκε και τίμησε, τους ηρωικούς αγωνιστές της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς ο Δήμος Τρίπολης πραγματοποίησε στις 11 το πρωί του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου τιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι, όπου βρίσκεται και το σπίτι του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον νέο Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Νίκο Κουτσόγιωργα καθώς και σε όλο το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, για την εκλογή και ανάληψη των νέων καθηκόντων τους.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου