Δελτία Τύπου

Στα εγκαίνια της έκθεσης Ελλάδος Γεύση παρευρέθη χθες 10/05/2018 ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής καθώς ο Δήμος μας συμμετέχει και φέτος δυναμικά με το δικό του εκθεσιακό περίπτερο, διακοσμημένο με γνωστά και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής αλλά και φωτογραφίες από μοναδικά τουριστικά τοπία και ομορφιές του τόπου μας, το οποίο απέσπασε από την πρώτη στιγμή πολύ θετικά σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης.

Το έργο #DopOut που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα #ErasmusPlus - για τον Αθλητισμό, απευθύνεται σε νέους (15 -18 ετών) σχετικά με το ντόπινγκ και την «φαρμακολογική ρύπανση» (χρήση ναρκωτικών και συνταγογραφούμενων φαρμάκων) στον αθλητισμό.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Στρατηγικής Σύμπραξης αποκλειστικά μεταξύ Σχολείων ΚΑ219 Erasmus+ 2016 διετούς διάρκειας 2016-2018, με τίτλο «We are our future! How to equip our students for adulthood and citizenship – a comparative study of autonomy, curricula and communication», πραγματοποιείται η 2η και τελευταία Διεθνική Συνάντηση των συντονιστών, διευθυντών και εκπαιδευτικών του Σχεδίου στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης από τις 07/05/2018 έως και 10/05/2018.

Στη λαμπρή εκδήλωση στην Κέρτεζη Καλαβρύτων προς τιμήν του ήρωα αγωνιστή του 1821 Αναγνώστη Στριφτόμπολα, παρευρέθη ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ως κεντρικός ομιλητής, την Κυριακή 6 Μαϊου 2018. 

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου Μαραθωνίου Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις που διοργάνωσε τον Μάιο του 2017 (ΚΕΔΕ City Challenge Smartcity) προχωράει στη διοργάνωση του 2ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών για τις Έξυπνες Πόλεις και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Λαμπρές εκδηλώσεις για τη νικητήρια μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων

Πηγή: http://www.drt915.gr  

Λαμπρές εκδηλώσεις για τη νικητήρια μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Λεβίδι Αρκαδίας

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου