Η χορωδία της Τρίπολης διοργάνωσε ένα αφιέρωμα για την Άλωση της Τρίπολης με θέμα "Προ των πυλών της Άλωσης".

Επίσημη παρουσίαση των εκδηλώσεων για την 198η επέτειο της Αλώσεως της Τριπολιτσάς πραγματοποιήθηκε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιούμης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, κ. Καρούντζου.

Για τις διοικήσεις των νομικών προσώπων και των επιχειρήσεων του Δήμου Τρίπολης αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Δήμος Τρίπολης, με την συμμετοχή των πολιτών και των φορέων υλοποίησε  τις προγραμματισμένες δράσεις του στο πλαίσιο της  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, από 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019 με θέμα

Στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης σε μία κατάμεστη αίθουσα διοργανώθηκε από το Φιλοτεχνικό Όμιλος, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης, εκδήλωση με τίτλο "Τιμώντας τον Κολοκοτρώνη" 

Με απόφαση που υπογράφει ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, προχώρησε η συγκρότηση της Πενταμελούς Επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς κατ εφαρμογή του Ν.4039/2012(ΦΕΚ15Α΄) «για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό» 

Ο δρόμος μεταξύ του Αρχαιολογικού Μουσείου της Τρίπολης και του Ναού της Ευαγγελίστριας, μετατράπηκε σε μια χρονική διαδρομή χιλιάδων ετών, την Κυριακή το βράδυ κατά την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ "Παραθεριστές της Ιστορίας".

Ο Δήμαρχος Τρίπολης στα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου Λίμνης

Τον Αστυνομικό διευθυντή Αρκαδίας και τους διοικητές του αστυνομικού τμήματος Τρίπολης και του τμήματος Ασφαλείας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης

Συνέχεια των συναντήσεων του Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη με παράγοντες της αγοράς.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου