Δελτία Τύπου

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Στρατηγικής Σύμπραξης αποκλειστικά μεταξύ Σχολείων ΚΑ219 Erasmus+ 2016 διετούς διάρκειας 2016-2018, με τίτλο «We are our future! How to equip our students for adulthood and citizenship – a comparative study of autonomy, curricula and communication», πραγματοποιείται η 2η και τελευταία Διεθνική Συνάντηση των συντονιστών, διευθυντών και εκπαιδευτικών του Σχεδίου στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης από τις 07/05/2018 έως και 10/05/2018.

Στη λαμπρή εκδήλωση στην Κέρτεζη Καλαβρύτων προς τιμήν του ήρωα αγωνιστή του 1821 Αναγνώστη Στριφτόμπολα, παρευρέθη ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ως κεντρικός ομιλητής, την Κυριακή 6 Μαϊου 2018. 

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου Μαραθωνίου Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις που διοργάνωσε τον Μάιο του 2017 (ΚΕΔΕ City Challenge Smartcity) προχωράει στη διοργάνωση του 2ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών για τις Έξυπνες Πόλεις και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Λαμπρές εκδηλώσεις για τη νικητήρια μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων

Πηγή: http://www.drt915.gr  

Λαμπρές εκδηλώσεις για τη νικητήρια μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Λεβίδι Αρκαδίας

To πρωί της Παρασκευής (27/04) πραγματοποιήθηκε η παραλαβή από το Δήμο Τρίπολης των αιθουσών στο υπόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την αξιοποίηση αυτών σε μουσειακό χώρο και μνημείο ανάδειξης της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.

 

Ερίτιμε Αρχηγέ του Ελληνικού Στρατού,

Στρατηγέ Διοικητά της θρυλικής 4ης Μεραρχίας Πελοποννήσου και Φρούραρχε της Τριπολιτσάς, Σεβαστέ πανεπιστημιακέ δάσκαλε και εκλεκτό τέκνο της Τριπολιτσάς Μαστρ΄Αργύρη Αποστολόπουλε – Πετρονώτη,

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για την Τρίπολη και την Αρκαδία, γιατί στο χώρο του 11ου Συντάγματος Πεζικού της Τρίπολης, ενός εκ των πλέον θρυλικών Συνταγμάτων του Ελληνικού Στρατού, αποδίδεται στην ελληνική κοινωνία ένα μνημείο, που όμοιό του δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου