Δελτία Τύπου

Ο Δήμος Τρίπολης και ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΑ κα. Ευγενία Φωτονιάτα για την απόφαση ένταξης της Πράξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που σήμερα κέρδισαν την πρώτη μάχη για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

 

Με οδηγό …το ξακουστό αυγουστιάτικο φεγγάρι, ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας διοργάνωσαν δυο ξεχωριστές μουσικές βραδιές δωρεάν για όλους, στα αρχαία θέατρα του Ορχομενού και της Μαντινείας, σημεία μοναδικής ομορφιάς και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος για την Αρκαδία.

Τις μουσικές συναυλίες που ντύθηκαν με το φως του φεγγαριού, παρακολούθησε και φέτος πλήθος κόσμου στους αξιόλογους αρχαιολογικούς μας χώρους που αποτελούν κυριολεκτικά, πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες.

Η επιτυχία και ορθή διοργάνωση των συγκεκριμένων αυγουστιάτικων συναυλιών, δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια και άμεση ανταπόκριση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα της Προϊσταμένης Δρ. Άννας Βασιλικής Καραπαναγιώτου την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστίες και στο προσωπικό της Εφορείας αρχαιοτήτων Αρκαδίας για την ουσιαστική συνεργασία του και υποστήριξη της εξωστρέφειας, υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια της Δρ. Άννας Βασιλικής Καραπαναγιώτου.

Μετά την περσινή επιτυχία της καλοκαιρινής βραδιάς προσφορών - shock Price - και την αθρόα συμμετοχή του κόσμου, όχι μόνο από την πόλη μας αλλά και από όλη την Πελοπόννησο, είμαστε και φέτος έτοιμοι να επαναλάβουμε τη μοναδική αυτή βραδιά, την Τετάρτη 29 Αυγούστου, με μουσική σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και φυσικά τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας…σε ρυθμούς μεγάλων προσφορών.

Συνέντευξη τύπου από τον κ Σωτήρη Παπαδημητρίου σχετικά με θέματα Πολιτικής Προστασίας

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου η Ερωφίλη και η Αργυρώ Καπαρού ταξίδευσαν το κοινό στο Δημοτικό Σχολείο Ασέας

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου