Δελτία Τύπου

Επετειακή εκδήλωση για τα 120 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου Φιλοδένδρων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Τουριστικό στην πλατεία Άρεως.

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η δράση του «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» στην πλατεία Άρεως.

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, υπεγράφη στην Αθήνα η προγραμματική σύμβαση για την «Αντικατάσταση επικάλυψης στέγης κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης» μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Παρόντες κατά την υπογραφή ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού καθώς και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης.

Με το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 170.000,00 ευρώ., με χρηματοδότηση από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018 θα υλοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση και συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης βελτιώνοντας έτσι τις υπάρχουσες συνθήκες άθλησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τρίπολης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην συνάντηση.

Πλέον, μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ο Δήμος Τρίπολης θα προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου, ώστε να αρχίσουν άμεσα οι ζωτικές εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Σταματόπουλο με θέμα τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη.

Ο κύριος Παυλής μίλησε για όλους και για όλα όσο αναφορά το θέμα των αδέσποτων ζώων στο Δήμο Τρίπολης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όλες τις απαντήσεις για το θέμα των αδέσποτων ζώων στην Τρίπολη

Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προτίθεται να δημιουργήσει και φέτος ένα όμορφο και φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο χωριό με παιχνίδια, παγοδρόμιο, καρουζέλ και μικρά-μικρά σπιτάκια, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει όλα τα εποχιακά είδη – γλυκά – ροφήματα – είδη δώρων κ.α.

Την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, στις 2:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας της «Δομής Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (Δ.Υ.Ε.Π.)», για το σχολικό έτος 2018-2019, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (επί της οδού Χατζηχρήστου και στον αριθμό 27).

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου