Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τρίπολης

Η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. προέκυψε ύστερα από τη συγχώνευση του «Κέντρου Καλλιτεχνικής Πράξης», της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υποστήριξης Δήμου Τρίπολης (Κ.Ε.Υ.ΔΗ.Τ) και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Μαντινείας.

logonews

Η Δημοτική Αρχή, επιθυμώντας την ενεργή και ουσιαστική εμπλοκή των πολιτών στο κρίσιμο στάδιο της χάραξης στρατηγικών για την ανάπτυξη του Δήμου μας και αναγνωρίζοντας την σημασία της συμμετοχής αυτής στην δημιουργία βιώσιμων αποτελεσμάτων κατά την υλοποίηση των στρατηγικών, προσδοκά την συμμετοχή όλων στην κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019, με τη συμπλήρωση του επισυναπτόμενου ερωτηματολογίου, μέσω του οποίου ζητείται από τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς του Δήμου Τρίπολης:

parelasiΗ 23η Σεπτεμβρίου είναι μέρα γιορτής για την Τρίπολη. Η ηρωική κατάληψη από τους Έλληνες της περήφανης καρδιάς του Μωριά γιορτάζεται με δοξολογία και παρελάσεις. Ο αέρας δονείται από την ευγνωμοσύνη και την αγάπη προς τους Αθάνατους Έλληνες.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου τρίπολης σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 192η Επέτειο της Άλωσης τησ Τριπολιτσάς.

bikesΟ Δήμος Τρίπολης δημιούργησε τρεις ποδηλατικούς σταθμούς στο κέντρο της πόλης με σκοπό οι κάτοικοι ή οι επισκέπτες της πόλης να μπορούν από τα σημεία αυτά να ενοικιάσουν ποδήλατα σε  χαμηλές τιμές.

Στο πλαίσιο του θεσμού των αδελφοποιήσεων των ΟΤΑ που ξεκίνησε το 1989 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Δήμος Τρίπολης έχει αδελφοποιηθεί με τις πόλεις Peine Γερμανίας (το 2000) και Παραλιμνίου Κύπρου (το 2008).

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου