Σας καλούμε εκτάκτως, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 εδάφιο β του Ν.3852/2010, σήμερα την 27η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε την 20η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Σας καλούμε την 18η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00΄ σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Σας καλούμε εκτάκτως, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 εδάφιο β του Ν.3852/2010, σήμερα την 30η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης προς λήψη απόφασης για το πιο κάτω θέμα:

Σας καλούμε την 27η Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 16.30΄ να προσέλθετε στην αίθουσα «Αλεξόπουλου Παναγιώτη» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για την ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης με μοναδικό θέμα συζήτησης σύμφωνα με την με αριθμό 26945/31-07-2015 απόφαση του κ. Υπουργού Εσωτερικών, το αρ. πρωτ. 998/10-11-2015 έγγραφο του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, το άρθρο 4 παρ. 4 του Ν. 4111/2013 καθώς και με τις ισχύουσες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων:

Σας καλούμε την 29η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00΄ π.μ. σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα η αφετηρία ενός συλλογικού και ουσιαστικού αγώνα για την πόλη μας, για τη χώρα μας, για τους νέους ανθρώπους, για τις γενιές που έρχονται και πρέπει να βρουν πρόσφορο έδαφος για να χτίσουν το δικό τους παρόν και το δικό τους μέλλον.


Εύχομαι η Γέννηση του Θεανθρώπου να δυναμώσει τη φλόγα της Αλληλεγγύης και να φωτίσει δυνατά το δρόμο για μια καλύτερη Χρονιά, με υγεία, αξιοπρέπεια, δημιουργικότητα και ελπίδα για όλους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

Ο Δήμαρχος Τρίπολης
Δημήτρης Παυλής

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης που έχουν προγραμματιστεί κορυφώνονται.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει τις πόρτες του και στα σπιτάκια τα παιδιά, θα παίζουν, θα μαθαίνουν, θα συμμετέχουν στις δράσεις που διοργανώνονται, από 19-12-2015 μέχρι 3-01-2016.
Το τρενάκι θα εξακολουθεί να μας ταξιδεύει στο όνειρο και τη φαντασία.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο θα παρουσιαστεί η «Βατραχομυομαχία» από τους Προσκόπους Τρίπολης.
Το 1ο και το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης θα ανεβάσουν τη θεατρική παράσταση "Βατραχομυομαχία" του Ομήρου. Στην παράσταση θα λάβουν μέρος οι πρόσκοποι της 3ης Ομάδας. Στον χώρο θα λειτουργεί από τις 19:30 και η Χριστουγεννιάτικη Προσκοπική Εορταγορά με χειροποίητες, οικολογικές κατασκευές σε πολύ καλές τιμές, που με κόπο και μεράκι ετοίμασαν οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης των δύο Συστημάτων. Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα λυκόπουλα της 1ης και της 3ης Αγέλης με σκετς, τραγούδια και πολλές εκπλήξεις. Είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
Ώρα 08:15 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στη Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Το Εκκλησιαστικό Μικτό Τμήμα της Χορωδίας Τρίπολης, θα ψάλει στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου, την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία του Θεόδωρου Παπακωσταντίνου, προς τιμή του προστάτη της, Αγίου Διονυσίου.

Ώρα 11:00, στην Πλατεία Άρεως θα έχουμε την Αγιοβασιλοποδηλατάδα
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχει στον εορτασμό των Χριστουγέννων και γεμίζει την Τρίπολη με δίτροχους Αγιοβασίληδες!

Ώρα 20:00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, «Μελωδίες Χριστουγέννων»
Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης και το Παιδικό τμήμα της Χορωδίας Τρίπολης «τα Σπουργίτια» ερμηνεύουν αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Συμμετέχει η υψίφωνος Γιέλενα Γιοβάνοβιτς-Μπακοπούλου. Μουσική διδασκαλία παιδικής χορωδίας: Διονύσιος Καραφωτιάς, Διευθύνει ο Σωτήρης Κωστούρος.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης. Είσοδος ελεύθερη.

Σας καλούμε την 21η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:


1. Σύνταξη προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 Δήμου Τρίπολης

2. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την υπηρεσία: «Συντήρηση κλιματιστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου»

3. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την υπηρεσία: «Συντήρηση κλιματιστικών στο κτίριο του Δημαρχείου Εθν. Αντιστάσεως και ιατρείου στην ΤΚ Αθήναιου»

4. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την «προμήθεια ανακλαστικών μπουφάν ασφαλείας»

5. Απόδοση λογαριασμού δημοτικού υπαλλήλου, διαχείρισης ποσού 1.230,00€, το οποίο είχε λάβει για καταβολή δαπανών για την πληρωμή ετήσιου τέλους χρήσης 2016 του αριθμού πολυμεσικής πληροφόρησης 19040

6. Απόδοση λογαριασμού δημοτικού υπαλλήλου, διαχείρισης ποσού 240,00€, το οποίο είχε λάβει για πληρωμή εξόδων Υποθηκοφυλακείου και Εθνικού Κτηματολογίου, για την απόκτηση διατηρητέου κτίσματος στο Ο.Τ. 143

7. Απόδοση λογαριασμού δημοτικού υπαλλήλου, διαχείρισης ποσού 600,00€, το οποίο είχε λάβει για πληρωμή εξόδων νομικού ελέγχου από τους νομικούς συμβούλους τραπεζών, στα οποία υπάρχουν καταθέσεις κληροδοτημάτων του Δήμου Τρίπολης

8. Απόδοση λογαριασμού δημοτικού υπαλλήλου, διαχείρισης ποσού 12.400,00€, το οποίο είχε λάβει για αντιμετώπιση δαπανών πληρωμής τελών κυκλοφορίας οχημάτων και μοτοποδηλάτων Δήμου Τρίπολης για το έτος 2016

9. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Σταδίου

10. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Αγιωργήτικων

11. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Στενού

12. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Λίμνης

13. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Πιάνας

14. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Μαυρικίου

15. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Σιλίμνας

16. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας «Χρωματισμοί εσωτερικών χώρων του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης»

17. Απόδοση λογαριασμού δημοτικού υπαλλήλου διαχείρισης ποσού 56,00€ το οποίο είχε λάβει για την αντιμετώπιση δαπάνης παραβόλου για έλεγχο ΚΤΕΟ οχήματος του Δήμου Τρίπολης

18. Απόδοση λογαριασμού δημοτικού υπαλλήλου διαχείρισης ποσού 444,00 € το οποίο είχε λάβει για την αντιμετώπιση δαπανών παραβόλου εξέτασης και επανεξέτασης στο ΚΤΕΟ οχημάτων του Δήμου Τρίπολης

19. Απόδοση λογαριασμού δημοτικού υπαλλήλου διαχείρισης ποσού 152,00 € το οποίο είχε λάβει για την αντιμετώπιση δαπανών παραβόλου εξέτασης και επανεξέτασης στο ΚΤΕΟ οχημάτων του Δήμου Τρίπολης

20. Απόδοση λογαριασμού δημοτικού υπαλλήλου διαχείρισης ποσού 488,00 € το οποίο είχε λάβει για την αντιμετώπιση δαπανών παραβόλου εξέτασης και επανεξέτασης στο ΚΤΕΟ οχημάτων του Δήμου Τρίπολης

Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Της Οικονομικής Επιτροπής

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου