ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 

Με την αρ. 150/2020 Α.Δ.Σ. Δήμου Τρίπολης (ΑΔΑ:ΨΩ11ΩΗΡ-ΝΛ9) εγκρίθηκε εξαιρετικά και μόνο για το έτος 2020 η απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων για το χρονικό διάστημα από 01-03-2020 και για το διάστημα εφαρμογής των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 των επιχειρήσεων με Κ.Α.Δ. που περιλαμβάνεται στις Α.1062/2020 και Α.1061/2020 (ΦΕΚ 1043/τ. Β’/26-3-2020) Υπουργικές Αποφάσεις καθώς και όσων επιχειρήσεων ενταχθούν στα μέτρα στήριξης με νεότερες Υπουργικές  Αποφάσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν στο πρωτόκολλο του Δήμου Τρίπολης ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα κάτωθι δικαιολογητικά προκειμένου η Δ/νση Οικονομικών να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες επιστροφής των ποσών που έχουν καταβληθεί:

  1. Αίτηση σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα.
  2. Αντίγραφο ενεργών Κ.Α.Δ. όπως αυτοί προκύπτουν από εκτύπωση προσωποποιημένης πληροφόρησης του συστήματος TAXISNET.
  3. Αντίγραφο Ε3 φορολογικού έτους 2018.
  4. Αντίγραφο των, από 01-03-2020 έως και το διάστημα εφαρμογής των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, εκδιδομένων λογαριασμών κατανάλωσης ρεύματος και των εξοφλητικών αποδείξεων αυτών.
  5. Αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού.

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης δια περιφοράς (τηλεφωνικά) ή με τηλεδιάσκεψη, την 22α  Απριλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 με 14.00  για τη λήψη απόφασης δια περιφοράς στα πιο κάτω θέματα:

 

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας "Υπηρεσίες Σύνταξης Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Τρίπολης" πρϋπολογισμού 65.000,00€

 

Διακήρυξη δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου "Οδοποιία ΔΕ Κορυθίου,Λεβιδίου,Μαντινείας" με προϋπολογισμό μελέτης 122.48,15€

 

Διακήρυξη δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου "Οδοποιία ΔΕ Βαλτετσίου,Σκυρίτιδας,Τεγέας" με προϋπολογισμό μελέτης 181.848,53€

 

Διακήρυξη δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου "Βελτίωση βατότητας Οδών Δ. Τρίπολης" με προϋπολογισμό μελέτης 100.000,00€

 

Διακήρυξη δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου "Οδοποιία ΔΕ Τρίπολης" με προϋπολογισμό μελέτης 270.000,00€

 

  Διακήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την

«Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τρίπολης»".

Λειτουργία Λαϊκών Αγορών Δήμου Τρίπολης

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης