Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα:


«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται στο Δήμο μας, τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016, ώρα 6.00μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, Εθνικής Αντιστάσεως και Παπαρηγοπούλου.

Η εκδήλωση υλοποιείται από το Δήμο Τρίπολης και το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων, που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό από όλους τους Δημότες:

  • Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της άσκοπης χρήσης των αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
  • Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση των αντιβιοτικών,
  • Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών στους ενήλικες ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.

Το θέμα θα αναπτύξει η κ. Κυριακή Κανελλακοπούλου, Καθηγήτρια Παθολογίας - Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

inv tripoli 171016 b

 

Ο Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο σχεδιασμού των φετινών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων, δημοσιοποιεί το ενδιαφέρον του για μεγάλα έλατα τα οποία θα τοποθετηθούν σε πλατείες.

Όποιος/α συμπολίτης έχει κάποιο έλατο ψηλό, το οποίο θέλει να το απομακρύνει, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το αρμόδιο Τμήμα Πρασίνου στο τηλέφωνο 2713 600 426 και 2713 600 430, για να γίνει η εκτίμηση.  

Σας καλούμε εκτάκτως, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 εδάφιο β του Ν.3852/2010,   σήμερα , την 11η Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τρίτη  και ώρα 12:30 μ.μ.  να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης,  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, διοργανώνει στην Πλατεία Άρεως την Παρασκευή, 14/10/2016 από ώρα 10.00 έως 14.00, το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ Ανακύκλωσης.

Με βασικό στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για την αξία της ανακύκλωσης συσκευασιών, το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ μέσα από τα διασκεδαστικά, διαδραστικά του παιχνίδια, θα ψυχαγωγήσει και θα μάθει στα παιδιά την ορθή χρήση του Μπλε Κάδου και των υλικών που δέχεται αλλά και τη σημαντικότητα της διαδικασία της ανακύκλωσης.

Τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας θα παίξουν κρίκους, παζλ, τσουβαλοδρομίες και bowling, θα ψαρέψουν...σκουπίδια και παίζοντας θα «αγκαλιάζουν» και θα εντάξουν την ανακύκλωση στην καθημερινότητά τους παροτρύνοντας και τους μεγαλύτερους για ενεργό συμμετοχή.

 Σας περιμένουμε!

Είσοδος Ελεύθερη.

Δράσεις_Λούνα_Πάρκ_Ανακύκλωσης

Το ΚΕΠ του Δήμου Τρίπολης (Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης – Δημαρχείο Τρίπολης)

θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 20:00 και Σάββατο 08:00 έως 14:00.

Σας καλούμε την 5η Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

Σας καλούμε την 3η  Οκτωβρίου 2016  ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Μετά αξιολόγηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τη συμμετοχή παιδιών σε δωρεάν προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης, που θα λειτουργήσει ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου και τους Κολυμβητικούς Συλλόγους της Τρίπολης την αθλητική περίοδο 2016-2017 καταρτήθηκαν οι παρακάτω πίνακες:

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

ΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2016– 2017 (4-6 ΕΤΩΝ)

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

1

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ

ΑΣΠΑΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2

ΠΡΩΙΜΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3

ΤΣΙΓΑΡΑ

ΑΝΤΡΕΑ

ΚΑΡΕΛ

4

ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

5

ΜΠΙΡΤΑΧΑ

ΕΥΘΥΜΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6

ΤΣΙΟΔΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

7

ΝΤΟΠΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

8

ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ

ΜΑΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

9

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

10

ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

ΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2016– 2017 (6-14 ΕΤΩΝ)

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

1

ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

2

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ  

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3

ΚΑΤΣΙΦΩΛΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

4

ΤΣΙΓΑΡΑ

ΑΝΤΡΕΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΑΓΓΕΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ( 2 )

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6

ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ( 3 )

ΣΤΑΥΡΟΥ

7

ΤΖΙΝΑ

ΤΖΩΡΤΖΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

8

ΜΠΙΡΤΑΧΑ

ΕΥΘΥΜΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

10

ΝΤΟΠΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ

11

ΚΑΡΩΝΗ

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΧΡΗΣΤΟΥ

12

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΦΩΤΗ

13

ΜΑΚΡΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

14

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

15

ΚΑΥΚΟΥΛΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

16

ΡΩΜΗΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΕΤΡΟΥ

17

ΜΕΛΙΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΙΩΑΝΝΗ

18

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

19

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

20

ΚΟΥΣΚΟΥΛΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( 2 )

ΙΩΑΝΝΗ

21

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΥ

22

ΑΝΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

23

ΚΟΥΒΕΝΤΑΡΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ( 2 )

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

24

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ( 1 )

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

25

ΒΡΥΝΙΟΥ  

ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

   

    26

ΚΑΡΑΜΑΝΤΖΑΝΗ

ΕΛΕΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνει ενημερωτική ομιλία με θέμα «Εικόνα Σώματος και Σχολικός Εκφοβισμός»

που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6.30 μμ, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.