Συνεχίζονται τα έργα ύδρευσης από το Δήμο Τρίπολης και τη ΔΕΥΑΤ (video - pics) Κύριο

Άλλο ένα έργο ύδρευσης πραγματοποιεί η ΔΕΥΑΤ αυτή τη φορά στα Αγιωργίτικα.

Εκεί βρέθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Γιώργο Καρώνη.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε ότι πρωταρχικός του στόχος είναι έργα που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα των δημοτών. Μερικά από αυτά τα έργα είναι και τα έργα ύδρευσης, γιατί όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτό το αγαθό πρώτης ανάγκης.

Στα Αγιωργίτικα γίνεται μία επέκταση περίπου 2 km από την υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ. Ο Δήμος προτιμάει τα έργα που μπορούν να τα κάνουν οι υπηρεσίες του, έτσι ώστε να εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα.

''Είχαμε δηλώσει εξαρχής όταν αναλάβαμε το 2014 ότι πέσαμε στη δίνη μιας κρίσης όπου δεν υπήρχαν οι οικονομικές δυνατότητες ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου. Αυτό είναι ένα έργο που θα μπορούσε εύκολα να έχει γίνει τόσα χρόνια αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Εμείς κάναμε αυτό το συγκερασμό και αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ευρύ δίκτυο ύδρευσης σε μεγάλο αριθμό χωριών. Όπου αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, αυτά θα αντιμετωπιστούν στο ακέραιο και δε θα σταματήσουμε ούτε μέρα στο επόμενο χρονικό διάστημα να εκτελούμε και να ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες των ανθρώπων αυτών. ''

Θέλω να ευχαριστήσω την υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ για τον τρόπο τον οποίον μελέτησε αλλά και παράλληλα εκτελεί αυτά τα έργα.

Ο κόσμος να είναι βέβαιος, ότι όποιο πρόβλημα και αν έχουν εμείς θα είμαστε εδώ. Η υπηρεσία είναι ανοιχτή για να θέσουν το πρόβλημά τους, να το μελετήσουμε και να το ικανοποιήσουμε.''

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 19:29

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης