Το παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα δώσει ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής (video)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 7 Φεβρουαρίου 2019 ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής δήλωσε, πως θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Τρίπολης.

 

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι η παράταξή του θα είναι παρούσα στις επόμενες εκλογές ξεκαθαρίζοντας πως ό,τι όσα ακούγονται στην μη συμμετοχή της παράταξης του είναι μία σπέκουλα. Κάποιους τους βολεύει να διαδίδεται ότι δεν θα συμμετάσχουμε στις επόμενες εκλογές.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλής ανακοίνωσε πως στα τέλη Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το 60 % των υποψηφίων του συνδυασμού του και στα τέλη Μαρτίου τους υπόλοιπους. Τόνισε, πως θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, ενώ θα είναι και πάλι υποψήφιοι όσοι αποδεδειγμένα είναι ικανοί να συνεχίσουν το έργο που ήδη επιτελούν.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε στα έργα τα οποία έχουν εξασφαλιστεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα στο δήμο της Τρίπολης τονίζοντας ότι τέτοια έργα δεν έχουν γίνει εδώ και 30 χρόνια στο δήμο.

Επανέλαβε πως τα "ώριμα" έργα ξεπερνάνε τα 150 και πως δεν τον απασχολεί να κάνει "μικρές παρεμβάσεις" για προεκλογικούς λόγους, όπως γινόταν κατά το παρελθόν αλλα ουσιαστικά έργα που θα οφελίσουν σε βάθος χρόνου τους δημότες της Τρίπολης.

Τέλος, ο κ.Παυλής ανέφερε ότι θα είναι ανοιχτός στις συμμαχίες και στη συνεργασία του με άλλες παρατάξεις ακολουθώντας το νέο εκλογικό σύστημα.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 19:35

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181