Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley στο Μαίναλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley στο Μαίναλο.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο χιονοδρομικό του Μαινάλου προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley αλλά και να απολαύσει το πανέμορφο τοπίο του Μαινάλου.

Στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που στήθηκαν δίπλα στο γραφικό σαλέ φιλοξενήθηκαν αθλητές του snow volley προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν εκεί. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος αρκετοί επώνυμοι, άνθρωποι του αθλητισμού, της σόου μπιζ βρέθηκαν στο Χ.Κ. Μαινάλου, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξενεί τέτοιου είδους διοργάνωση.

Στο Μαίναλο παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργο Θεοδωρακόπουλο.

snow volley paylis2

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι πραγματοποιείται μία πολύ πετυχημένη διοργάνωση παρακολουθήσαμε από κοντά αυτό το νέο και ωραίο άθλημα στο βουνό. Αποδεχτήκαμε τη τιμή της Ομοσπονδίας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια. Η πόλη της Τρίπολης αγαπάει τον αθλητισμό και το έχει αποδείξει περίτρανα. Είμαστε διαθέσιμοι και του χρόνου στην Ε.Ο.ΠΕ. για να φιλοξενήσουμε ξανά αυτή τη διοργάνωση.

Καλώ τον κόσμο να επισκεφτεί το χιονοδρομικό την Κυριακή 10/02 και να γνωρίσει από κοντά αυτό το νέο άθλημα.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας:

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 17:19

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης