×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα έγγραφα στη δημοσιότητα για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης από τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γ.Θεοδωρακόπουλο

Σε συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, παρουσίασε σήμερα νέο έγγραφο, που αφορά στον πολιτιστικό φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης.

 

Αρχικά ο κ. Θεοδωρακόπουλος μιλώντας για τον φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης δήλωσε, πως δεν θα πρέπει να λέγεται πολιτιστικός, αλλά πολιτικός, κατηγορώντας τον πρόεδρο για αντιπολιτευτικό λόγο κατά τη συνάντηση που έγινε για τα αδέσποτα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες του φιλοζωικού συλλόγου περί πλαστογραφημένων και παραποιημένων εγγράφων, λέγοντας: «Διέψευσαν το πρώτο έγγραφο, που παρουσίασα και μιλούν για πλαστογραφία και παραποίηση στοιχείων, αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Το έγγραφο που σας παρουσιάζω σήμερα, είναι δημοσιευμένο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και είναι η πρόταση του φιλοζωικού συλλόγου Τρίπολης προς τον Δήμο Γορτυνίας. Πρόκειται για ακριβώς το ίδιο κείμενο με αυτό που δόθηκε στο Δήμο Τρίπολης, με τα ίδια μάλιστα ποσά. Αυτό το κείμενο ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά μετέπειτα απορρίφθηκε».

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρακόπουλος επανέλαβε, πως η Δημοτική Αρχή θα κινήσει όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, ενώ όπως δήλωσε, περιμένει παραιτήσεις από τον φιλοζωικό σύλλογο. «Αυτός ο σύλλογος πρέπει να αλλάξει ρότα και να απαρτίζεται από πραγματικούς φιλόζωους. Φιλόζωοι επιχειρηματίες δεν χωράνε», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ σχολίασε το πρόσφατο δελτίο Τύπου του συλλόγου – το οποίο χαρακτήρισε ως κατάπτυστο και ως μια προσπάθεια από πλευράς του συλλόγου, να θιγούν υπολήψεις ανθρώπων.«Πλέον αυτά δεν περνάνε. Οι πολίτες έχουν καταλάβει τι γίνεται. Ο κ. Σταματόπουλος έχει κάνει τα πάντα. Δίνει αγώνα για να ολοκληρωθεί το ενδιαίτημα, μαζί με τον Δήμαρχο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης μίλησε για τις απαιτήσεις του φιλοζωικού από το Δήμο Τρίπολης, υπογραμμίζοντας: «Είχαν απαίτηση, να δώσουμε χρήματα για να στειρώσουν τα σκυλιά που έχουν σε δικό τους χώρο τους στο Άστρος, δηλαδή σε έναν άλλο Δήμο. Απαιτούν από το Δήμο Τρίπολης, να δίνει ανεξέλεγκτα χρήματα και να πληρώνουν οι δημότες. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Σε άλλους Δήμου υπάρχει άψογη συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία. Εδώ ο κ. Σταματόπουλος παλεύει μόνος του».

Τέλος κλείνοντας τόνισε, πως οποιαδήποτε ενέργεια του φιλοζωικού – χωρίς την ύπαρξη κάποιου συμφωνητικού με τον Δήμο Τρίπολης – είναι παράνομη, ενώ ζήτησε εκ νέου από τον πολιτιστικό φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης να καταθέσει το καταστατικό του με το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών, για να μπορέσει να καταρτίσει ο κ. Σταματόπουλος την πενταμελή επιτροπή, όπως ορίζει ο νόμος.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 21:47

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181