Ολοκληρώνετε το έργο αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στους Σιμιάδες

Στους Σιμιάδες βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Δημήτρης Παυλής προκειμένου να δει την πορεία του έργου αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης που πραγματοποιείται στην περιοχή.

 

Κώστας Μανδρώνης:
Αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στο χωριό Σιμιάδες Αρκαδίας. Αντικαθιστούμε ένα δίκτυο το οποίο ήταν από αμίαντο σωλήνες. Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο εσωτερικών σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και τη Δ.Ε.Η.Α.Τ. Το έργο είναι γύρω στα τρεισήμισι χιλιόμετρα και η σύμβαση του έργου είναι 110.000 ευρώ και ο προϋπολογισμός του ήταν 200.000 ευρώ. Το έργο εκτελείται κανονικά και μέχρι τώρα έχουμε φτάσει στα δυόμισι χιλιόμετρα. Σκοπός μας είναι να παραδοθεί σε όλους τους κατοίκους ένα σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης.
 
Δημήτρης Παυλής:
Είναι ένα από τα λίγα χωριά που έχουν απομείνει προκειμένου να γίνει η συνολική αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης. Ένα πεπαλαιωμένο δίκτυο με τρομερά προβλήματα στην ποιότητα του νερού οι παρεμβάσεις μας πρέπει να είναι τέτοιες που τα επόμενα 30 - 40 χρόνια να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ύδρευσης στην περιοχή.
Στη συνέχεια θα ολοκληρώσουμε μία σειρά παρεμβάσεων σε ασφαλτόστρωσης μέσα και έξω από το χωριό όπου γίνεται και διασύνδεση με την αγροτική περιοχή. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας όπως αυτό έχουμε πει στους πολίτες. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις σε τίποτα. Τα έργα που έχουμε εξασφαλίσει είναι πάρα πολλά και οι παρεμβάσεις είναι πάρα πολλές και εύχομαι με όλες αυτές τις παρεμβάσεις να λυθούν όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Δ.Ε.Η. Α.Τ που βοήθησε να υλοποιηθεί το έργο αυτό αλλά και τον ανάδοχο που τρέχει συνεχώς προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η εργολαβία έτσι ώστε η μεταφορά του νερού να είναι και ποιοτική και χωρίς προβλήματα για το χωριό αυτό.

 

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης