Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της στέγης στο σχολείο της Νεστάνης

Την Τρίτη 23, Ιουλίου ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με τον Aντίπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Ρουμελιώτη επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο στην Nεστάνη Αρκαδίας όπου πραγματοποιούνται έργα αλλαγής της στέγης.

 

Εκεί βρέθηκαν και μέλη του διοικητικού συμβουλίου Νεστανιωτων του Σικάγο οι οποίοι και χρηματοδότησαν αυτό το έργο.

Ο κ. Παυλής και ο κ. Ρουμελιώτης ευχαρίστησαν τους ομογενείς του χωριού οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς δίπλα στον τόπο καταγωγής τους.

Συγκεκριμένα ευχαρίστησαν το Σύλλογο γυναικών της Νεστάνης στο Σικάγο, το σύλλογο εστιατόρων Τσιπιανιτων του Σικάγο και φυσικά τον κεντρικό σύλλογο Νεστανιωτών του Σικάγο που εκπροσωπείτε από τον αντιπρόεδρο του τον κ. Βασίλη Σπέντσο.

Στη συνέχεια φανερά συγκινημένοι ο κ. Σπέντζος και ο κ. Αλεξόπουλος μέλη του συλλόγου Νεστανιωτων του Σικάγο ανέφεραν ότι είναι χαρά τους που μπορούνε και βοηθάνε τον τόπο τους, το μέρος στο οποίο μεγάλωσαν οι ίδιοι και έζησαν οι πατεράδες και οι παππούδες τους και θα βρίσκονται δίπλα σε όποια προσπάθεια γίνετε για την ανάπτυξη του χωριού.

 

 

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης