×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 02/08/2019

Σας καλούμε την 2α Αυγούστου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00΄ το μεσημέρι, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 

 

 1. Περί έγκρισης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου 2019
 2. Έγκριση του από 18-7-2019 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας του Συνοπτικού Διαγωνισμού για την υπηρεσία «Πλύσιμο οχημάτων και μηχανημάτων που εδρεύουν στην Δημοτική Ενότητα Τρίπολης
 3. Αποστολή πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΩΝ Τ.Κ. ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ»
 4. Αποστολή πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΑΝΑΡΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»
 5. Ορισμός συμβολαιογράφου προκειμένου να συντάξει αποδοχή κληρονομιάς σύμφωνα με την 120/1999 δημόσια διαθήκη της Ελένης χήρας Αθανασίου Μάνιου και να μεριμνήσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της ως άνω πράξης στη μερίδα του Δήμου Τρίπολης
 6. Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να καταθέσει έφεση στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης κατά της υπ’ αριθ. Α306/2019 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης (Τμήμα Α΄.) ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Δήμου Τρίπολης
 7. Περί έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής με απόδοση λογαριασμού ποσού 16,80€, για την αντιμετώπιση πληρωμής δαπάνης προμήθειας τράπεζας για τα τέλη χρήσης των μηχανημάτων έργου σύμφωνα με την 248/19-6-2019 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής
 8. Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να καταθέσει έφεση στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης κατά της υπ’ αριθ. Α429/2019 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης (Τμήμα Β΄.)       ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Δήμου Τρίπολης.
 9. Έγκριση εκτέλεσης του έργου: Διάνοιξη της οδού μεταξύ των Ο.Τ.: 112&116 του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως       Λεβιδίου και κατασκευές επί κοινοχρήστου χώρου.
 10. Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να προβεί στην αναζήτηση (πιστοποιητικών εγγυτέρων συγγενών, αιτήσεις σε Ειρηνοδικείο ή Πρωτοδικείο, εύρεση Δικαστικού Συμπαραστάτη κ.α.) όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο λόγω άκαρπης έρευνας ιδιοκτητών, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 23301/24-7-2019 έγγραφο της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας,       Τμήμα Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του   Δήμου Τρίπολης.
 11. Περί εκτέλεσης του έργου: «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Τρίπολης» προϋπολογισμού 500.000,00 (με ΦΠΑ).
 • Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής παρακαλούνται όπως σε περίπτωση κωλύματός τους ενημερώσουν εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.
 • H παρούσα πρόσκληση κοινοποιείται στους κ. Αντιδημάρχους Τρίπολης προκειμένου να ενημερώνονται, για το πότε συμπεριλαμβάνονται θέματα αρμοδιότητας τους, στην ημερήσια διάταξη, έτσι ώστε να παρευρίσκονται στη συνεδρίαση, προς παροχή διευκρινίσεων

– Σε περίπτωση κωλύματος τους παρακαλούνται όπως ενημερώνουν τον αρμόδιο εισηγητή.                    

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

     Της Οικονομικής Επιτροπής    

    

 

 

 

                               ΑΛΗΓΕΩΡΓΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ               

                                 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης