Ξεκίνησε το φεστιβάλ νέων στην Τρίπολη (video- pics)

Το Φεστιβάλ Νέων στην Πλατεία Άρεως πραγματοποιήθηκε κανονικά την Τρίτη 06/08/2019

 

Τρίτη 06/08

"Paradise Company"
Έντεχνο, ξένο και ελληνικό ποπ

Μέλη: Αλέξανδρος Τουρλούκης: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα
Ζωή Χρονοπούλου: Τραγούδι
Παναγιώτης Μαρκόπουλος: τύμπανα
Θοδωρής Καπαρέλος: ηλ. κιθάρα
Γιωργος Καψιμάλλης: τραγούδι-πιάνο

"Τρεις κι εσείς"
Οι τρείς κι εσείς είναι ένα σχήμα που ασχολείται με το έντεχνο-ελαφρολαϊκό τραγούδι και είναι από την Τρίπολη. Οι "τρεις" ειναι υπεύθυνοι για τα μουσικά σας ταξίδια και "εσείς" για την ενέργεια και το κέφι της βραδιάς! Με πολυάριθμες εμφανίσεις στο ενεργητικό τους σε Αθήνα και Τρίπολη, σας εγγυώνται αξέχαστες μουσικές διαδρομές!

Μέλη: Γεωργακοπούλου Τζωρτζίνα: τραγούδι-κρουστά
Γεωργέλος Γιάννης: κιθάρα-τραγούδι
Γκικόπουλος Γιάννης: πλήκτρα-τραγούδι

"Ρε Λα Ρε"
Οι Ρε Λα Ρε είναι ένα ρεμπέτικο σχήμα που το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει κομμάτια της εποχής που όλοι αγαπήσαμε. Με δίχορδο μπουζούκι, κιθάρα, ακορντεόν, κρουστά και 3 φωνές, θα μας ταξιδέψουν στην περίοδο όπου συνθέτες όπως ο Βαμβακάρης, ο Τσιτσάνης και γνωστοί άλλοι ρεμπέτες, συνέθεσαν διαχρονικές μελωδίες.

Μέλη: Άννα Ζαχαροπούλου: τραγούδι
Χριστίνα Προκοπίου: μπουζούκι
Γιώργος Μαρκόπουλος: κιθάρα
Παναγιώτης Μαρκόπουλος: ακορντεόν και κρουστά

 

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης