Στον αγιασμό στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης ο Δήμαρχος Τρίπολης

Στην Τρίπολη ο επίσημος αγιασμός τελέστηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (που συστεγάζεται με το αντίστοιχο Νηπιαγωγείο).

 

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος συνεπικουρούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο και ιερείς της Μητρόπολης.

Στον αγιασμό για τη νέα χρονιά παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Κώστας Τζιούμης ο οποίος στο χαιρετισμό του ανέφερε:

 

Κώστας Τζιούμής:

Καλημέρα σας καλωσορίσατε στην νέα σχολική χρονιά το καλοκαίρι φαντάζομαι περάσαμε όλοι πολύ καλά αλλά από δω και πέρα θα περάσετε πολύ καλύτερα στο σχολείο.
Να ξέρετε ότι το σχολείο και οι δάσκαλοι σας είναι αυτοί που σας προσφέρουν όλα τα εφόδια τα οποία χρειάζεστε από δω και πέρα στη ζωή σας. Ιδιαίτερα για τα πρωτάκια που ήρθαν για πρώτη φορά στο δημοτικό και στο νηπιαγωγείο να τους ευχηθώ να περάσουν καλά τη χρονιά. Θα γνωρίσουν καινούργιους φίλους καινούργιες φίλες θα αγαπήσουν το σχολείο τους και ελπίζω όλα τα παιδιά να αγαπήσετε το σχολείο σας και τους δασκάλους σας. Γιατί όπως γνωρίζετε μετά τους γονείς οι δάσκαλοι είναι αυτή που προσφέρουν όλα τα εφόδια που χρειάζεται.

Στις Διευθύντριες αλλά και σε όλα τα σχολεία να ξέρετε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα σε ό,τι χρειαστείτε και σε ότι προβλήματα αντιμετωπίζεται, γιατί ξέρω ότι τα σχολικά μας συγκροτήματα είναι παλιά και έχουν προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε στο μετρό του δυνατού να βελτιώσουμε τις συνθήκες τις οποίες κάνετε μάθημα εσείς και τα παιδιά μας.

Τέλος θα ήθελα να πω στους γονείς εμάς τους γονείς γιατί και εγώ έχω μικρά παιδιά να είμαστε δίπλα στα παιδιά, να συνεργαζόμαστε με τους δασκάλους και τους καθηγητές, γιατί η αγαστή συνεργασία της οικογένειας με τους εκπαιδευτικούς είναι αυτή που θα δημιουργήσει τα καλά παιδιά που όλοι μας θέλουμε να έχουμε.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

 

{gallery}agiasmos_5o_dimotiko_tzioymis{/gallery}

Πολυμέσα

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181