Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης 15/10/2019

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η  Σ  H

 

 

Σας καλούμε την 15η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από  το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 

 1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη και ασφάλεια του Ξενώνα υποδοχής – φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας»

 

 1. Εξώδικος συμβιβασμός μεταξύ του Δ. Τρίπολης και του Κωνσταντίνου Μανδρώνη του Βασιλείου και Σταματίνας Σβώλου – Μανδρώνη του Χρήστου για καθορισμό τιμής μονάδος αποζημίωσης οικοπεδικής έκτασης, στην πολεοδομική ενότητα ΣΕΧΙ, επέκτασης σχεδίου πόλης Τρίπολης

 

 1. Ορισμός δικαστικού επιμελητή για την επίδοση της υπ’ αριθ. 116/2019   απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης, στον δικηγόρο των εναγόντων κ. Πετρόπουλο Δημήτριο,  Ιπποκράτους 66  - Αθήνα

 

 1. Διαγραφή μισθωμάτων για το Κέντρο Ερευνών για θέματα ισότητας

 

 1. Διαγραφή ποσού συναλλασσόμενου του Δήμου μας με Κωδικό 9391

 

 1. Διαγραφή και Μεταφορά βεβαιωμένων εκ παραδρομής οφειλών ύδρευσης

 

 1. Πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της

28ης Οκτωβρίου 1940. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις Δ.Ε. Τεγέας και Μαντινείας, του Δήμου Τρίπολης στις 28 Οκτωβρίου 2019

 

 1. Πραγματοποίηση εκδήλωσης για την προβολή Ντοκυμαντέρ από τη σειρά ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ "Η αβασίλευτη δημοκρατία" στην κοινωνία της ΔΕ Λεβιδίου στις 17/10/2019

 

 1. Οικονομική Ενίσχυση δημότη, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων (Αρ. Πρωτ. 29839/27-9-2019 αίτηση)

 

 1. Οικονομική Ενίσχυση δημότη, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων (Αρ. Πρωτ. 31150/8-10-2019 αίτηση)

 

 1. Οικονομική Ενίσχυση δημότη, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων (Αρ. Πρωτ. 30925/7-10-2019 αίτηση)

 

 1. Αποδοχή παράτασης της δωρεάν παραχώρησης προς χρήση του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Τριπόλεως, για τη Λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ.

 

 1. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση του αγώνα υπεραπόστασης δρόμου 140 χλμ, (Δρόμος Αθανάτων-ΤΡΙΠΟΛΗ-ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ), που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27/10/2019

 

 1. Περί εκτέλεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Γ΄ Τριμήνου 2019

 

 

 • Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής παρακαλούνται όπως σε περίπτωση κωλύματός τους ενημερώσουν εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.

 

     

          

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

          Της Οικονομικής Επιτροπής    

     

 

                                ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ  Γ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ               

                                 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης