Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 30η Oκτωβρίου 2019

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H

 

Σας καλούμε την 30η Oκτωβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 σε συνεδρίαση να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

1. Eκλογή εκπροσώπων του Δήμου Τρίπολης στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Πελοποννήσου
2. Συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης
3. Σύσταση επιτροπής συμμετοχής σε Ευρωπαικό Δίκτυο του Δήμου Τρίπολης «Πολιτιστική Διαδρομή των Ευρωπαϊκών Κοιμητηρίων»
4. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης για την υλοποίηση της υπηρεσίας με τίτλο: «Υποστήριξη του έργου του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης με την παραχώρηση προσωπικού για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων»
5. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την 392/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
6. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την 393/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
7. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την 394/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
8. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την 395/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
9. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την 396/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
10. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την 397/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
11. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την 398/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
12. Περί εκτέλεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Γ΄Τριμήνου 2019
13. Συγκρότηση επιτροπής καθορισμού μισθωμάτων εκμισθώσεων δημοτικών ακινήτων χωρίς δημοπρασία
14. Έγκριση μεταβίβασης της εκμίσθωσης του αναψυκτηρίου στον Ιστορικό χώρο Λιμποβισίου της Τ.Κ. Πιάνας
15. Περί χορήγησης ή μη παράτασης σε μίσθωση ακινήτου
16. Διόρθωση απογραφής της Δημοτικής Περιουσίας Κοινότητας Ελαιοχωρίου
17. Διόρθωση απογραφής του δημοτικού αγροτεμαχίου στη θέση Αρωνίτσα- Βρύση της Κοινότητας Λεβιδίου
18. Επιστροφή Δημοτικών τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού
19. Χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης στα πλαίσια του έργου: «Ανάπτυξη Δικτύου πρόσβασης νέας γενιάς (ΝGA) σε περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας Μwttc Περθωρίου» και ειδικότερα διάνοιξη μικροσωλήνωσης συνολικού μήκους 6,00μ, μικροτάφρου συνολικού μήκους 20,00μ, τοποθέτηση μιας καμπίνας τύπου Γ3 και τοποθέτηση νέου ξύλινου στύλου βαρέως τύπου 8,0μ για την ανάρτηση κατόπτρου ασύρματης ζεύξης, εντός της Τ.Κ. Περθωρίου της ΔΕ Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης»
20. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Καφέ Μπαρ- Εστιατόριο- Ψησταριά» ιδιοκτησίας του κ. Νικητόπουλου Ιωάννη του Σταύρου που βρίσκεται επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 33 στην Τρίπολη
21. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Καφετέρια» ιδιοκτησίας του κ. Μοσχόπουλου Χαράλαμπου που βρίσκεται επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 44 στην Τρίπολη
22. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου
23. Ορισμός επιτροπής προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση δημοτικού κτιρίου στην Τ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου Δ.Ε Τρίπολης»
24. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Δ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ-Α΄ΦΑΣΗ : ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ», προϋπολογισμού 526.000,00 €, αναδόχου Δημόπουλου ΑΤΕ
25. Aναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη υποχρεωτικών δαπανών, υπηρεσιών και προμηθειών του Δήμου
26. Aναμόρφωση προϋπολογισμού για τη συμμετοχή του Δήμου στην διεθνή έκθεση τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης