Πραγματοποιούνται έργα σε χωριά του Δήμου Τρίπολης (video - pics)

Έργα σε χωριά του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιούν συνεργεία του Δήμου, υλοποιώντας αιτήματα προέδρων και κατοίκων τοπικών διαμερισμάτων.

 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Γιώργο Λαγό και κ Αλέξανδρο Κανελλόπουλο επισκέφτηκαν τα έργα που πραγματοποιούν συνεργεία του Δήμου στο Στάδιο Τεγέας.

 

Κώστας Τζιούμης:

Έχουν ξεκινήσει εδώ και 10 - 15 μέρες τα μηχανήματα του Δήμου Τρίπολης και πραγματοποιούνται έργα τα οποία έχουν ζητήσει οι Πρόεδροι των χωριών του Δήμου μας. Εδώ συγκεκριμένα στο χωριό Στάδιο Τεγέας, έχουμε έρθει για τον καθαρισμό δύο οικοπέδων από μπάζα που τα ζητούσαν οι κάτοικοι εδώ και πάρα πολύ καιρό και υλοποιούμε το αίτημα αυτό.

Γιώργος Λαγός:

Η παρουσία μας εδώ σηματοδοτεί ότι βλέπουμε το Δήμο ενιαία. Είναι ο Δήμαρχος εδώ και δύο Αντιδήμαρχοι και συνεργαζόμαστε προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα συνεργεία μας εργάζονται κατά περιοχές και κατά χωριά προκειμένου να αποκαταστήσουν και να διορθώσουν πράγματα τα οποία μας έχουν ζητηθεί και έχουν μείνει πίσω.

Η συγκεκριμένη δράση έχει σχέση με αιτήματα του χωριού προκειμένου να ομορφύνει η πλατεία του Σταδίου.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχιστεί αυτή η δουλειά σε όλες τις περιοχές και δεν θα πηγαίνουμε από τη μία περιοχή στην άλλη ώστε να απασχολούμε στο δρόμο τα συνεργεία, αλλά να γίνεται πραγματικό έργο.

Τις παρεμβασεις δεν τις κάνουμε μόνοι μας. Αποφασίζει ο Πρόεδρος, μας στέλνει το αίτημα του κι εμείς με τη σειρά μας στέλνουμε τα μηχανήματα να υλοποιήσουν το αίτημα του και έχει την επίβλεψη ο πρόεδρος του χωριού. Δεν θέλουμε να λειτουργούμε από μόνοι μας, αλλά θέλουμε να υπάρξει συνεργασία με όλους τους προέδρους των χωριών.

 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 13:08

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης