Δήμαρχος Τρίπολης: «Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της συνεχούς και μόνιμης συνεργασίας με την ΔΕΘ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης με τη Διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, στην οποία συμμετείχαν και οι Δήμαρχοι Πελοποννήσου, οι Δήμοι των οποίων πήραν μέρος στη “Philoxenia 19”.


Η Helexpo αποτελεί τον σύμβουλο του Κράτους σε θέματα προώθησης προϊόντων και τουριστικής ανάπτυξης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν οι βάσεις για την καλύτερη προβολή της πόλης μας αλλά συζητήθηκαν και οι δυνατότητες - ενέργειες που απαιτούνται για την προώθηση της αξίας των τουριστικών μας προϊόντων.
“Χρειάζεται να αξιοποιήσουμε όλα τα αναπτυξιακά εργαλεία που έχουμε, αλλά και να αναβαθμιστεί η παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών τόσο από τους ιδιώτες όσο και από το Δήμο, με τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών. Η τουριστική ανάπτυξη είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας”, τόνισε ο Δήμαρχος Τρίπολης.
Τα μέλη της ΔΕΘ-Helexpo από την πλευρά τους, εξέφρασαν την επιθυμία να μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους για τη δημιουργία εκθεσιακών γεγονότων στην Πελοπόννησο, προκειμένου να στηρίξουν με την εμπειρία τους την Οικονομία και τον Τουρισμό της.
Η συνάντηση έκλεισε σε πνεύμα και διάθεση συνεργασίας από όλες τις πλευρές, με την υπόσχεση ότι θα επαναληφθεί σύντομα νέα συνάντηση εργασίας με σκοπό την υλοποίηση των ανωτέρω, έως το τέλος του έτους,στην Πελοπόννησο

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 10:43

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης