Γιώργος Λαγός: Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών

  Εργασίες αποκατάστασης δρόμων από τον Δήμο Τρίπολης

 

Σε παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης για την αποκατάσταση τοπικών προβλημάτων, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, προχωρά ο Δήμος Τρίπολης.

Οι παρεμβάσεις γίνονται και σε δρόμους που έχουν σχεδιαστεί να φτιαχτούν από την αρχή αλλά χρίζουν άμεσων επιδιορθώσεων για να υπάρχει βατότητα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος κ. Γ.Λαγός είναι πολλά τα αιτήματα για επιδιορθώσεις δρόμων και ακολουθείται ένα πρόγραμμα από το κέντρο στην περιφέρεια που θα ολοκληρωθεί άμεσα αν βοηθήσει ο καιρός. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, είπε ο κ.Λαγός, από τη νέα δημοτική αρχή, να λειτουργήσει η πόλη, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «με το κουμπάκι δεν γίνεται τίποτα».

Ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ο κ.Λαγός είπε ότι δίνει μεγάλη σημασία να επανέλθει η κανονική λειτουργιά στην πόλη και τα χωριά και σε συνδυασμό με την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του κ. Κανελλόπουλου να γίνει πιο όμορφη και προσβάσιμη η πόλη.

 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 15:46

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης