Ο Δήμος Τρίπολης αρωγός στους διασυλλογικούς αγώνες του Κυπέλλου ΚΟΑΤ

Τις ευχές του για τα 35 χρόνια του ΚΟΑΤ εξέφρασε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Δ. Μακαρούνης σε δηλώσεις που έκανε στο κλειστό κολυμβητήριο Τρίπολης όπου διεξάγονται οι διασυλλογικοί αγώνες Κυπέλλου ΚΟΑΤ.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μακαρούνης «Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε και να υποστηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις» και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στις προσπάθειες όλων των συλλόγων και θα στηρίζει τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να γυμναστούν.


Με αφορμή τους αγώνες Κυπέλλου ΚΟΑΤ ο κ. Μακαρούνης είπε ότι ως Δήμος μπορεί να συνεργάζεται με τις Αθλητικές Ομοσπονδίες για να έρχονται μεγαλύτεροι αγώνες στην Τρίπολη αφού το Κολυμβητήριο της Τρίπολης είναι το μεγαλύτερο στην Πελοπόννησο και μπορεί έτσι να συντελέσει στην αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης μας.

Δεδομένου ότι σε δύο χρόνια θα γιορτάσουμε και τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση, οι αθλητικές διοργανώσεις μπορούν να αποτελέσουν ευκαιρία για να υποδεχτούμε και να ξεναγήσουμε επισκέπτες στην πόλη μας.

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης