Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Τεγέας με θέμα «Μήλο της Τεγέας»

Στο πλαίσιο δραστηριοποίησης του ΚΑΠΗ Τρίπολης μέσα στην κοινωνία αλλά και της προώθησης των τοπικών προϊόντων διοργανώθηκε εκδήλωση του ΚΑΠΗ στο Παράρτημα Τεγέας για το μήλο Τεγέας.


Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κ. Τζιούμης το ΚΑΠΗ θα πρέπει να ανοιχθεί στην κοινωνία, κυρίως για τους ίδιους τους ηλικιωμένους, καθώς ο ρόλος λειτουργίας των ΚΑΠΗ είναι αυτός ακριβώς, δηλαδή να μην απομονώνονται οι ηλικιωμένοι.

Ο Δήμαρχος συνέχισε λέγοντας ότι το ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης έχει να επιδείξει σπουδαία δραστηριότητα με διάφορες δράσεις και έχει στηριχθεί από όλες τις δημοτικές αρχές και από όλα τα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων χρόνων. Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής, είπε ο δήμαρχος, είναι να επεκταθούν οι δραστηριότητες του ΚΑΠΗ στην κοινωνία και στην περιφέρεια του Δήμου Τρίπολης.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιούμης πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση των τελευταίων χρόνων του Παραρτήματος στην Τεγέα η οποία πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Επιπλέον η εκδήλωση αφορά την προβολή ενός τοπικού προϊόντος, του μήλου Πιλαφά Ντελίσιους, το οποίο, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, έχει ονομασία προέλευσης, είναι μοναδικό στην Ελλάδα και πρέπει να το στηρίξουμε και να το προβάλλουμε καθώς αρκετοί συμπολίτες μας αγρότες έχουν ως κύριο εισόδημα την παραγωγή μήλου.

Ο κ. Τζιούμης κατέληξε λέγοντας ότι στο πλαίσιο προβολής τοπικών προϊόντων από τον Δήμο Τρίπολης εντάσσεται και η συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία παράλληλα ανοίγει το ΚΑΠΗ στην κοινωνία και έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου και στα μέλη του ΚΑΠΗ που την διοργάνωσαν.

 

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης